2777
2789

اسم دخترم مهرسا هست 

خیلی دوس دارم اسمشو ولی حالا میبینم بعضیا درست تلفظ نمیکنن مثلا میگن مِهسا یا مرسا 

بنظرتون مهرسا قشنگ تره یا دلسا 

همش دنبال اسمی میگشتم که هم وزن اسم خودم باشه 

ولی حالا اعصابم خورده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اسمش قشنگع اما تلفظش یخته پسرمنم اسمش صدراست خیلیها میگن سجاد باید توضیح بدم بهشون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

منم دوستی داشتم ب اسم مهرسا کم پیش می اومد بش بگن مهرسا اکثرا مرسا صداش میزدن.. دلسا بهتره

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
حالا ما دلسا داریم مرسا تلفطش میکنه یکی از آشناهامون 🤣🤣🤣🤣

عجب دنیایهااا🤣🤣

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)