2777
2789
بزن تو گوگل میاره  اطراف تهرانه  یه فروشگاه خیلییییییییی بزرگ یا قیمت  ‌واقعاا ...

میدونم ی شعبه ش تو باقرشهره. میخوام بدونم همون یدونه ست. آخه نوشته بودن تو جمهوری شعبه مرکزیشه

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه خواهرم ما فقط ی دست لباس سایز صفر گرفتیم ی شلوار با ی بولیز و تاپ ک تو بیمارستان پوشید سایز صفر یه دست کافیه معمولا چون سه چهار روز تنش میش بعد کوچیک میشه اگ بچت درشت باشه ک همچن اولشم یکم تنگ میشه براش مث خواهرزاده من

سایز ۱ دو سه دست ک تا ۴۰ روزگیش حدودا اندازش بود سایز ۲ تا ۳ ماهگی اندازش شد اونم ۳ دست گرفته بودیم

بیشتر سعی کن لباسایی ک جلوشون دکمه داره مث کته بگیر ک پوشوندنش راحت باشه 

سعی کن لباس بیرونی هم سایزای متنوع بگیر از یه سایز چن تا نگیر چون خ زود کوچیک میشه

اگ خودتون قراره بگیرین سیسمونی رو بنظرم لباس کمتر بگیر تا بعد بدنیا اومدنش هرموقع لباسا کوچیک شدن بری درست سایز خودشو بخری مال ما ک تقریبا همشونو خوب پوشید خواهر زادم با اینکه زیادم گرفته بودیم فقط ی نیم بوت گرفته بودیم اونو نتونس بپوشه چون برا پاییز و زمستون خوب بود اونم وقتی اندازش شد ک تابستون بود

اگ پاییز یا زمستون بدنیا میاد نی نیت دو تا کلاه پارچه ای ک همجنس لباساشه بگیری برا تو خونه کافیه اگ بهار و تابستونه یدونه کافیه

ی جفت دسکش 

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
برا بچه خواهرم ما فقط ی دست لباس سایز صفر گرفتیم ی شلوار با ی بولیز و تاپ ک تو بیمارستان پوشید سایز ...

ب نظر منم لباس یکی دو دست واسه اولش کافیه بعدش هرماه باید‌لباس جدید خرید ک اندازش باشه 

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼