2777
2789
عنوان

بیاین از مرتب ترین ادمای اطرافتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 60 پست

وای یک هم اتاقی داشتم صبحا ک بیدار میشد حتی پتوش رو تا میکرد رو میزش همه چی قرینه بود هیجی کنار تختش نمیذاشت هممممممممه چی باید سر جای خودش میبود همیشه وای طفلک با من دیوانه شد اتاقش و عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم خیلی تمیز و با سلیقس.منم عین خودش شدم و راضیم 

خوش ب حالت

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

شما هرچی رو برمیداری بزار سر جاش

تیکه تیکه کاراتو انجام بده 

نزار روهم جمع شه

بچه ها بگین چه کارایی میکنن دقیقا 

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

من برادرم. خیلی مرتبه لباساش بااینکه اسپرته ولی همیشه میشوره اتو میکنه 😍😍😍

دندوناشم مسواک میزنه 😁😁

هرروز حموم میره مثل خودم. 

عینک آفتابی میزنه. عاشق آن تایم بودنشم 🤭🤭

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
چطور مگه

خب با سلیقه و مرتب میشی

کیف داره

ادم نگاه ب همه حا بندازه مرتبببب باشه

دختر داییممم 😂😂 تو خونشون یه دایره ای شکل اندازه یه نفر بشینه فقط جا هست دو نفر اضافه بشه باید جا خالی کنه واسش 😂😂همه چیش وسط راه پهنه همیشه🤢

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
بچه ها بگین چه کارایی میکنن دقیقا 

مثلاهمسایه ماهروقت دیدمش یازنگ زدم درحال گردگیری یاتوآشپزخونه مشغول کابینت ریختنوجمع کردن..وقتی میبینمش سرم گیج میره بس که نمیشینه...که من اصلاقبول ندارم اینجوری