2777
2789
عنوان

شفا......

452 بازدید | 19 پست

تو زخم هاي خود را حمل مي كني . با نفس ، كل هستي تو يك زخم است . و تو آنرا به اطراف مي بري . هيچكس علاقه اي به صدمه زدن به تو ندارد . هيچكس عمداً نمي خواهد به تو صدمه بزند ، هركس نگران محافظت از زخم هاي خودش است .

چه كسي انرژي آن كار را دارد ؟ و با اين حال اتفاق مي افتد ، زيرا تو براي زخمي شدن كاملاً آماده اي ، چنان آماده اي كه فقط منتظر ايستاده اي تا اتفاق بيفتد .

تو نمي تواني انسان خداگونه را لمس كني ، چرا ؟ چون كسي براي لمس شدن وجودندارد . زخمي وجود ندارد . او سالم ،شفا يافته ، و كامل است . واژه كامل زيباست .

واژه شفا از واژه كل مي آيد ، و واژه مقدس نيز از واژه كل مي آيد . او كامل ، شفايافته ، و مقدس است . از زخمهايت آگاه باش – نگذار رشد كنند ، بگذار شفا يابند آنها تنها زماني شفا مي يابند كه تو به ريشه ها بروي . هرچه كمتر فكر كني ،زخم هاي بيشتري شفا خواهند يافت ؛ بدون فكر و خيال زخمي هم نخواهد بود . يك زندگي بي فكر و خيال را زندگي كن . همچون يك كل واحد حركت كن ، و همه چيز را بپذير . فقط براي بيست و چهار ساعت اعتماد كن – پذيرش كامل هر آن چه كه اتفاق مي افتد . اگر كسي به تو توهين كرد ،بپذير ، واكنش نشان نده ؛ و ببين چه اتفاقي مي افتد . ناگهان جرياني از انرژي را در وجود خود احساس خواهي كرد كه قبلاً هرگز احساس نكرده بودی .

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشحال شدم که با پیجتون آشنا شدم واقعااا مطالبتون خیلی کاربردی بود مخصوصا زندگی پس از مرگ عالی ...

یک نفر فقط یک نفر با این مطالب حال دلش خوب باشه من تمام راهو رفتم عزیزم . خوشحالم ک دوست داشتید موفق باشید 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
من چهارده سال هست که دارم روی خودم کار میکنم روی نقص های درونم روی نقاط قوتم..کلا روی خودشناسی ...تغ ...

شما از خیلی ها جلوترید . یه برنده ، شاید خسته ی راه باشید ب مقصد ک برسید پر از ارامش و حضورید . پر از لحظه حال و سکوت .یه مشاهده گر ......

دوشب هست که تاپیک هاتون رو میخونم

فوق العادست

مخصوصا تاپیک پس از مرگ

میخواستم بدونم کتاب یا منبعی که متن اول تاپیک پس از مرگو نوشتین اسمش چیه؟

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

چن وقته تاپیک ها تون میخونم بهش فکر میکنم ، عالین خیلی بهشون احتیاج داشتم دارم رو خودم کار میکنم اگه امکانش هست بیشتر مطلب بذارین ممنونم یه حا درمورد قطع لینک انرژی گفتین لطفا بیشتر توضیح بدین ممنونم عزیزم 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

اگه میشه منبع کانال پیج یا هر چیزی که اطلاعات و آموزش میده معرفی کنین ممنونم 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
دوشب هست که تاپیک هاتون رو میخونم فوق العادست مخوصوصا تاپیک پس از مرگ میخواستم بدونم کتاب یا منبعی ...

خوشحالم ک مورد پسند تون بود . توی تاپیکهام هست یه استاد معنوی ک بیداری و روشنگری رسیده با اسم مستعار نوشته . شب نما . و تلفیقی از دوره هایی ک خودم از صفر تا صد متافیزیک گذروندم . پاکسازی هواوپونوپونو .آمادگی برای زمین بعد پنجم و خیلی چیزای دیگه . اشاره کردم ب بعضی منابع ک میتونه شما رو توی لحظه حال نگهداره

چن وقته تاپیک ها تون میخونم بهش فکر میکنم ، عالین خیلی بهشون احتیاج داشتم دارم رو خودم کار میکنم اگه ...

خوشحالم ک براتون مفید بوده . در مورد قطع لینک انرژی و نشت انرژی حتما تاپیک میزنم . چقدر خوبه ک روی خودتون کار میکنید زندگی ب شکل عجیبی از درون ب بیرون جریان داره و همه ی اتفاقات بیرون ما از درون آشفته ی ماست . ادامه بدید ک راه اصلی همین راهه . موفق باشید

خوشحالم ک براتون مفید بوده . در مورد قطع لینک انرژی و نشت انرژی حتما تاپیک میزنم . چقدر خوبه ک روی خ ...

خیلی ممنون که وقت میذارین 

شما از خیلی ها جلوترید . یه برنده ، شاید خسته ی راه باشید ب مقصد ک برسید پر از ارامش و حضورید . پر ا ...

واي خيلي حال خوبيه بعضي از اين ادمها رو ديدم واقعا يك ارامش دارن كه اصلا با هيچ چيز بهم نميريزه نميدونم اسمش چي ميشه گذاشت توكل شايد باشه اون ارامش و رضايت  رو براي خودم و شما ارزو ميكنم