2777
2789

من اشپزیم خیلی خوبه چون کلاس اشپزی رفتمو علاقه دارم بهش😎یه روز عموم اینا اومده بودند خونمون شام منم داشتن غذا درست میکردم😍 داداشم داشت صدام میزد 😒ولی من بی توجه بودم چند باری با صدای بلند داد زد اتااااااااااشا اتااااااااشا😒 منم عصبانی شدم گفتم (من موقع عصبانیت ممکنه هر چرتو پرتی از دهنم در بیاد😐)چیه هی زر میزنی نمیذاری گو....ه درست کنم بدم اینا کوفت کنن!!😶😶😶😱😭

حالا قیافه من:    

قیافه داداشم و مامان بابام:  

قیافه عموم:    پاشدن رفتن :(

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راهنمایی  بودم تو کلاس تنها بودم یهو سرمو بیرون بردم تو پنجره کلاس و جیغ زدممم یهو دیدم خانم ناظم صدا زد گفت تو هستی داری جیغ میزنی من فکر کردم ی دیوونه اونره تو مدرسه یا یکی داره زایمان مکنه خخخخخخخ