2777
2789
عنوان

به رتبه های تک رقمی کنکور چی هدیه میدن؟!👩‍🎓🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9083 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بدن حقشون. بچه فامیل ما با کلی کلاس و جزوه و ازمون و رسیدگی و ببر و بیار و تیزهوشان و ... رتبه ...

کجا حقشون بیان زندگی شون و با من عوض کنن ببینم بازم میتونن رتبه شن من عاشق درس بودم

ان شاءالله که میشی اگر آرزویی داری، باید با همه ی وجودت براش تلاش کنی و بجنگی. 

مرسی عزیزم.. ان شاءالله تو هم به همه آرزوهات برسی🥰😘

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
منظورمه خیلیم کار خاصی نکردن همه چی از اول تو زندگیشون مهیا بوده بایدم موفق میشدن ماها چی با کلی سخت ...

همه که اینجوری نیستن عزیز من.. آدم اگه بخواد میرسه به اون چه که میخواد... برای بعضی ها مهیا نبوده.. احمدرضا احدی رو میشناسی؟ یه شهید که رتبه یک کنکور رو آورد.. اونم تو زمان جنگ!

همه که اینجوری نیستن عزیز من.. آدم اگه بخواد میرسه به اون چه که میخواد... برای بعضی ها مهیا نبوده.. ...

هیچ وقت نتونستم هضم کنم این چیزارو که میگن یه کسی تو سختی نتیجه گرفته مگه میشه آخه آرامش دیگه حداقل چیزی که واسه هر موفقیتی لازمه وقتی محیط خونه آروم نباشه خودت از نظر روحی تو وضع خوبی نباشی چجوری آخه موفق شی من هرچی رتبه دیدم آروم و خونسرد بوده که نشان از زندگیه بی دغدغه اش داشته

نمیدونم شاید حرفام بهونه باشه ولی تاثیرگذارن 

هیچ وقت نتونستم هضم کنم این چیزارو که میگن یه کسی تو سختی نتیجه گرفته مگه میشه آخه آرامش دیگه حداقل ...

آره حرفت درسته.. ولی شهید احمدرضا احد باخدا بود.. و باخدا بودن یعنی آرامش..  یعنی نترس، خدا پشتشته، چون تو با خدایی! ❤❤