2777
2789
اینجام همینجوریه تو خونه دلم میگیره بیرونم ک از ترس کرونا نمیشه رفت 

خیلیی سخت میگذره واقعا👍کرونا که تابستون و عید و به گند کشید کلا الانم میخواد افسردگی پاییزی برامون به ارمغان بیاره😬

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

دخترعمو شوهرم هیکلی و چاقه خیلی ...بعدشوهرش لاغر و ریزع میزه..دعواشون شده بود..دختره رو زد...شوهرم بهش گف خاک تو سر بی عرضه ت..توکه بشینی روش خفه میشه چرا وایسادی تا بزنت

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تایپیک ک دروغه ولی چرا با همچین وحشی هایی ازدواج میکنید بابا دوران نامزدی رو گذاشتن واسه شناخت ...

ولی ادما فقط زیر یه سقف خودشون و نشون میدن گلم.من شوهرم اصلا تو نامزدی با بعد عروسی قابل قیاس نبود😬

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خب اشتباه کردم دا...بخدا یادم میاد اعصابم خورد میشه خیلی با نامردی اینکارو کردم....باید درکش میکردم ...

توهم درسته اذيت شدي

منكر نميشم خيلي ادم اذيت ميشه

ولي هم خودت هم همسرت ياد بگيريد كنترل خشمو

خشم خيلي خطرناكه نيكي ادما بدترين اشتباهاشونو تو عصبانيت انجام ميدن من هميشع اينو ب شوهرم ميگم

وقتي عصبي شدي نفس عميق بكش و ب همه چيز فكر كن

و ي بسم الله بگو

فعلا حرفي ندارم  ببينم بعدا چي ميشه حالا  
نه مردهای وحشی هستن، یه دوستام شوهرش همینجوری میزدش آخرشم یبار با مجسمه زده بود تو سرش که ضربه مغزی ...

منم یه دوست دارم شوهرش معذرت میخوام پیراهن و شلوارش میده پایین با کمربند میزنه رو بدن لختش

البته نه همیشه وقتی خیلی عصبی بشه

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
دخترعمو شوهرم هیکلی و چاقه خیلی ...بعدشوهرش لاغر و ریزع میزه..دعواشون شده بود..دختره رو زد...شوهرم ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ووی خدا

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...