2777
2789
برو پزشک قانونی.حتما شکایت کن و به شوهرتم بگو تو هم ثابت کن من با داداشت خوابیم زنگ بزن هر چی از دهن ...

واقعا نمیدونم چرا مادر شوهرم این کارو کرده من میرم خونشون کلی بهش احترام میزارم و تاجایی که میتونم وسایل خونشو میگیرم.... اما اونقدر ازیتم میکنه که.. بعد اون قضیه دلم میخواد خودمو بکشم راحت بشم... کاشکی خودکشی گناه نبود و اگه گناه نبود تا حالا هزار بار مرده بودم 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😯😯😂😂😂

عزیزم آخه الان این خنده داره که میخندی انشالله سر شما نیاد ولی خیلی بده که کسی که دیوانه وار عاشقشی بهت بگه تو با برادر من خوابیدی و مثل جی بگم بزنتت 

شوار های سایت دیشب بعصی هاشون هار شدن لخت کردن و با سبم و کابل بابا همه شون دروع میگن مریض ان

برا من پیش اومده 

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم
عزیز دلم منظور بدی نداشتم . 

شما هم ببخشید زیاده روی کردم.. به خدا این روزا آنقدر حالم بده.... امروز صبح میخواستم برم پزشک قانونی اومده بهم میگه آره آره برو.. برو تا ابروت بیشتر بره توبری منم میرم شکایت میکنم به جرم خوابیدن با برادرم 😔😔😔نمیدونم آخه من چه گناهی کردم که خدا همچین چیزی رو توی زندگیم آورده.. من که همیشه نمازام رو سر وقت میخوندم قرآن میخوندم زکات میدادم چرا همچین چیزی باید سرم بیاد 

ببخشید ولی آخه چرا باید دوروغ بگم که.. من فقط موشکلم رو بانی نی سایتی ها درمیون میزارم.. من تازه اوم ...

خخخخ اینجا به کسی که تازه عضو شده هیچ کس اعتماد نداره.نه حرفاش نه به خودش

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 
خخخخ اینجا به کسی که تازه عضو شده هیچ کس اعتماد نداره.نه حرفاش نه به خودش

واقعا عزیزم نمیدونستم نه پس میخوای من برم یک سال دیگه بیام تا مجبور نباشم کاری کنم حرفمو باور کنید.. حال خودمم بهت کز میشه اینطوری😏😏

اخ خدایا متایگسفم😢😢😢😢

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
اخ خدایا متایگسفم😢😢😢😢

عزیزم... هیییی چی بگم چند روزه سعی میکنم بهش فکرنکنم سعی میکنم شاد باشم از این تایپک به اون تایپک ازهرکاری بگی امتحان کردم اما افسوس 

بازهم باید گفت این نیز بگزرد 

❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟❣️💔🖤💟

عزیزم... هیییی چی بگم چند روزه سعی میکنم بهش فکرنکنم سعی میکنم شاد باشم از این تایپک به اون تایپک از ...

هرچی میخوای به من بگو اجی تو خصوصی

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
هرچی میخوای به من بگو اجی تو خصوصی

عزیز دلمی گلم.... اگه میخوای بیشتر بفهمی بیا توی بیج خودم پیام بده.. اینجا خیلیا و سانسور کردم ازبس گفتن دروغه و این حرفا و همینطور برای خانومای باردار و مجرد 

عزیز دلمی گلم.... اگه میخوای بیشتر بفهمی بیا توی بیج خودم پیام بده.. اینجا خیلیا و سانسور کردم ازبس ...

کجا تگم کن