2777
2789

بچه ها من دکتر میرقضفری طب سنتی معروف رفتم برای بی خوابی و ارام بخشی بهم روغن بنفشه داد تو بینیم بریزم روی پیشونیم ماساژ بدم منم ک عاشق بوش شدم برای من یحورایی بوی کاچی میداد و منم گفتم به همه صورتم میزنم و صبح ک.پامیشدم میدیدم پوستم روشن شده دقت نمیکردم ار چیه بعد ک رفتم در موردش خوندم دیدم روعن بنفشه پوست رو روشن و صاف میکنه ..واقها خودم تجربه کردم..از جای خوب خریدم اصله باید اصل باشه..من انقد کرم گرون زدم چقد ساده بودم همچین چیزی داشتیم ک.هم ارام بخشه هم زیبایی...خدایی هر کی انجام داد منو دعا کنه☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن منم جوش میزنم ولی این امقددددد سبکه باعث جوش نمیشه و چیزی ک من باعث شد ادامه ش بدم بوی آرام ب ...

از کجا خریدی؟ فروش آنلاین داره؟

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
روغن بنفشه پایه کنجد یا زیتون؟

نمیدونم عزیزمِ.از داروخونه دکتر میر قصنفری بنام عطاری بفرمایید سلامتی خریدم..دومدل داشت یکی کارخونه ای یکی دستی..من دستی رو گرفتم دوبار و عالی بوو

چه تاثیری برات داشته

حس میکنم جلوی جوش زدنو میگیره 

شبایی که صابون میزنم بعدش بجای مرطوب کننده 

از روغن بنفشه استفاده میکنم 

صبح که بیدار میشم پوستم نرمه نرم شده 

تاثیر دیگه ای ازش ندیدم هنوز😁

از کجا خریدی؟ فروش آنلاین داره؟

از عطاری بفرمایید سلامتی ک برای دکتر میرقصنفری هست دو مدل داشت یکی کارخونه ای یکی دست ساز منم دوبار دست ساز گرفتم تو شهرک غربه فکر کنم بگی ارسال بکنه برات