2777
2789

80 درصد بچه هایی که دیدم چه فامیل چه غیر فامیل چه تو همین نی نی سایت بسیار بسیار پررو و بی تربیتن!!

جلوی والدینشون به بقیه زبون درازی و پروویی میکنن ... بعد پدر و مادر میخندن و تازه تشویقشم میکنن!!... نمونه ش اصن دایی من!!

واقعا بعضیا با چه هدفی بچه دار میشن؟؟... که مردم نگن اجاقشون کوره؟؟ ...

با احترام به کاربرای نی نی سایت میدونم خیلی هاتون از جون واسه تربیت بچتون مایه میذارید  ... ولی واقعا برام سوال بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادراي بي فكر و بي مطالعه

تبلت و گوشي

ماهواره

دوستاي بي ادب

كلا خيلي چيزا تاثير داره

بچه هم بيشتر از پدر مادر ياد ميگيره پدر مادر فحش بدن بچه هم ميده 

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
پدر مادراي بي فكر و بي مطالعه تبلت و گوشي ماهواره دوستاي بي ادب كلا خيلي چيزا تاثير داره بچه هم ...

به نظر من اینکه مادر پدرا دیگه ارامش فکری ندارن 

بی تاثیر نیست دیگه انقدر مشکلات دارن که حال تربیت کردن بچه رو  ندارن 

البته توجیه مناسبی نیست اما واقعیته

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
پدر مادراي بي فكر و بي مطالعه تبلت و گوشي ماهواره دوستاي بي ادب كلا خيلي چيزا تاثير داره بچه هم ...

والا چی بگم ... مردم طوطی میخرن بیشتر جلوش مراعات میکنن تا بچه خودشون

میگم که!... بعضی پدر مادرا بچشونو اصن ول میکنن به امان خدا ... هرجور تربیت شد!!

بخدا بچه های قدیم بیشتر ول بودن 

جامعه عوض شده

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶

چون نسل قبلی خیلی اطلاعات نداشتن بعضی پدر مادرا خودشون فحش میدن بچه رو هم لوس میکنن 

بعد نمیتونن جلوشو بگیرن 

شمارو نمیگم نخورید😊💕

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چیشده؟    

اصلا زمونه تغییر کرده من از پریشب نشستم ۵ تا فیلم دیدم یعنی دیلوگاشون حرفاشون بشدت افتضاح شده دیگه مستقیم فش میدن حرفای مثبت ۱۸ میزنن این اصلا درست نیست بچه‌ها هم که دیگه نگو مخصوصا ۱۲ ۱۳ ساله‌ها مو به تن آدم سیخ میشه یه لحظه محاوره‌های بینشون رو گوش میده

پدرمادرا فکر میکنن اینطوری یعنی بیشتر بچه رو دوستش دارن و بیشتر بهش اهمیت میدن و سختی ها و سختگیری های افراطی دوره ی خودشون رو جبران میکنن

غلطه با بچه هایی روبرو هستیم که گستاخی رو زرنگی و بامزگی میدونن سر این موضوع بعضی خانواده ها مسابقه راه انداختن ، بزرگتر کوچکتری براشون بی اهمیت یا کم اهمیته

عجب 
میگم که!... بعضی پدر مادرا بچشونو اصن ول میکنن به امان خدا ... هرجور تربیت شد!!

خالم و شوهر خالم خیلی خوبن خوش اخلاق مهربون ولی بچه جینیه انگار نره بیرون بازی نکنه جیغ و داد میکنه اخرشم این شد بی ادبه الان ولی خیلی شیرینه در عین بی ادبی با ادبم هست 😂😅

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد💖💫