2777
2789

من یه سوال دارم  که بلد نیستم و هرچی فکر کردم بازم دودلم که چه جوری باشه .یکسالی میشه ازدواج کردم اولا همه خوب بودن بعدش کم کم دخالت کردن یا نظر بیجا دادن یا زیرپوستی مسخره کردن خواهرشوهرام سنشون خیلی کمه اونام روشون باز شده اما من همچنان مثل روز اولم ساکتم یا اگه حرفی بخوام بزنم با نهایت احترام میگم ..اما اونا یا جاریم اینجوری نیستن قشنگ متلکدمیندازن .ی بار مادرشوهرم به جاریم تیکه انداخت جاریم چنان چپ نگاهش کرد بعدشم تا وقتی که مبخواست بره سه بار فقط جواب داد دیگه اخرش مادرشوهرم خندید و مساله رو پیچوند 

یکی از دوستام با خانوده شوهرش رکه ..یعنی راحت مثل اب خوردن حرفشو میگه .خانواده شوهرش راحت میدونن اون چ اخلاقی داره .مثلا اگه مادرشوهرش زیاد بهش ظرف بده بگه بشور فوری با خنده میگه عزیزم به ابجی (خواهرشوهرش) هم بگو بیاد کمک این باعث شده روش حساب کنن و حرف دلشم زده ..یکی دیگه از دوستام ی حرفی که میخواد بزنه صدبار کادوپیچ میکنه بعد میزنه ...بقول خودش میگه خرشون میکنم میگه با پنبه سر میبرم 

خونواده ی شوهر من هیچی روشون تاثیری نداره. نه احترام، نه جواب دادن، نه نگاهی که جاری ات کرد. ولی شما اگه رفتار جاری ات جواب داده همون رفتار رو بکن وقتی سکوت و احترام جواب نمی ده.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونواده ی شوهر من هیچی روشون تاثیری نداره. نه احترام، نه جواب دادن، نه نگاهی که جاری ات کرد. ولی شما ...

سکوت جواب نداد ک نداد وقیح تر شدن میگم خواهرای شوهرم خیلی کوچکترن یکیش ده سالشه چنان حرف بارم میکنه بقیم از قیافشون مشخصه خوشحال میشن ..تو میگی مثه جاریم باشم ؟

من الان سوالم اینه مثه اون دوستم با پنبه سر ببرم یا مثه اون یکی دوستم رک و راست و مهربون حرف اصلی رو بزنم یا مثه جاریم متلک بگم ؟ البته همشو با احترام انجام میدما تو این سه اخلاق موندم  کدومش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا اینو بگید 😭😓😓😓😓😓

سکوت جواب نداد ک نداد وقیح تر شدن میگم خواهرای شوهرم خیلی کوچکترن یکیش ده سالشه چنان حرف بارم میکنه ...

سگ محلی میکنم اولا خیلی اره بلع شونا جا میوردم حالا محل بشون نمیزارم

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم
سکوت جواب نداد ک نداد وقیح تر شدن میگم خواهرای شوهرم خیلی کوچکترن یکیش ده سالشه چنان حرف بارم میکنه ...

عزیزم بچه ها هم متوجه می شن سکوتت رو و روشون زیاد میشه. خودتو داغون نکن. یهو هم مثل جاری ات نشو. خیلی آروم خودت رو تغییر بده. من خودم نرفتم ولی شاید مشاور هم بتونه کمکت نکنه. بالاتر از همه یه مشغله ی جدی داشته باش مثل درس یا کار. فکر کردن به حواشی زندگی مشترک آدم رو فرسوده می کنه.

من خيلي خانواده شوهر بدي دارم. هر كاري بگي كردم. أوائل همش تو خودم ميريختم و به شوهرم غر ميزدم. الان بعد ١٥ سال هنوز توًدلم ازشون حرص ميخورم به خاطر رفتارشون ولي بي تفاوت هستم نسبت بهشون. اصلا هم زنگ نميزنم بهشون. البته من أوائل ميخواستم رابطه باشه و خواهر شوهرهام رو مثل خواهر خودم ميدونستم. ولي اونها وقتي فهميدند من رابطه ميخوام بدتر كردند . خيلي بدجنس و كينه اي هستند و بي عاطفه. اصلا حتي به بچه من هم زنگ نميزنند. 

اگر خانواده شوهر شما هم بدجنس هستند ازشون فاصله بگير. اگر نه بهشون تذكر بده و بگو ناراحتيت رو

بستگی به طرفت داره. خونواده ی شوهر من اگه متلک بگن و من هم یه متلک تازه در حد پایین تر باشه فتنه ای به پا میشه. اشک تمساح میریزن و بیشتر دشمنی ایجاد میشه یا اینکه تا بیست سال همون یه حرف رو تلافی می کنند. منظورم اینه که آدم عادی نیستند که متوجه بشن حرفشون اشتباه زدند و جواب شنیدند. من نمی دونم جاری ات چی جوری متلک میگه. خودم نمی پسندم.

عزیزم بچه ها هم متوجه می شن سکوتت رو و روشون زیاد میشه. خودتو داغون نکن. یهو هم مثل جاری ات نشو. خیل ...

مثلا میشه بگی کدوم یک از این یه تا اخلاقی که بالاتر گفتم داشته باشم ؟😥😲

من خيلي خانواده شوهر بدي دارم. هر كاري بگي كردم. أوائل همش تو خودم ميريختم و به شوهرم غر ميزدم. الان ...

بدجنس نیستن مثلا میخوان کرمی بریزن یا یه حرفی از سر نادانی میزنن اگه منم ناراحتیمو نشون بدم و جواب بدم دیگه تکرار نمیکنن ...من الان روش این ابراز ناراحتی رو میخوام 😂😂😆