2777
2789
عنوان

اسم بچه هام قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 45 پست
اگه نظر بهترم دارید برا دومیم بدید

خیلی عالیه،حتما که نباید مثه هم باشن،مگه لباس فرم مدرسه ست که همه مثه هم باشن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن به سلیقه خودت احترام بزاری و هر چیزی که انتخاب کردی برات بهترین باشه .

مطمئنابهترین اسمهاس

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه

ببین منم مثل توام بااین تفاوت اسم پسراوم تقریبا فرق داره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

خودت هر چی ددس داری انتخاب کن مگه شعره که قافیه اش بهم بیاد؟ فقط تو ایران اینجوری مد شده اسم بچه ها باید شبیه هم باشه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

منم نمیدونم موندم چکار کنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
دو اسمی خسته شدیم

پسرمنم ۶سالشه محممدرضاس اون موقع دواسمی خیلی مدشده بود ولی سخته همون کیان قشنگه منم دخترم الیناس هیچم به اولی نمیاد چه ربطی داره خب

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
امیرمحمد فقط با امیرعلی میاد والسلام

اخ که من عاشق اسم امیر علی هستم🌹 ولی دوتا داریم دیگه من بذارم 😅یه جور خوبیه 

اسم شوهرمم علیِ اسم پسرمم امیر علی میشد قشنگ بود

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
منم نمیدونم موندم چکار کنم

منم شک داشتم تاپیک تو رو دیدم شکم بیشتر شد

پناه بر خدا 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

استارتر اسم.من سریراست اسم خواهرم حنا هیچ ربطیم به هم ندارن اسم من اسم مادربزرگشون بوده از اسم خواهرم خوششون میومده😂مهم اینه که پسرت توی اجتماع خودشه و اسم و فامیلش هرچی دوست داری هرچی خوشت میاد بذار اگه کیانو دوست داری ولی بخاطر قافیه اسم داداشش نمیذاری بعدا روی دلت می مونه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
مهراد بهتر نیس

مهراد بیشتر امیرمحمد میاد،اتفاقا😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم