الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر خانمها پشیمون میشن.....چون هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی افسرده میشن.... طلاق پدیده ی خوبی نیست...ولی گاهی اوقات وقتی زندگی مشترک ب بن بست میرسه اجتناب ناپذیره
آره من پشیمانم الان دوس دارم برگردم عقب برینم بهش دوباره طلاق بگیرم والبته با نرخ الان سکه بگیرم
🤣😂
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
من طلاق نگرفتم ولی یکی از دوستانم بخاطر اینکه شوهرش درامد کمی داشت جدا شد ولی الان خیلی پشیمونه شوهرشم برا اینکه حرصشو.دراره رفت زن گرفت واقعا طلاق خیلی چیز بدیه 😞روزای اول نمیفهمی بعد از چهار پنج سال بعد میفهمی که چه کار اشتباهی انجام دادی