2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ببینی علت طلاق چیه

سللم خوبی؟😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

دوست من طلاق گرفت سه سال پیش 

الان اینقدر خوشبخته .شوهر کرده ماه 

البته واس همه نمیشه یه نسخه پیجید

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻

بیشتر خانمها پشیمون میشن.....چون هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی افسرده میشن....  طلاق پدیده ی خوبی نیست...ولی گاهی اوقات  وقتی  زندگی مشترک ب  بن بست میرسه  اجتناب ناپذیره

https://daigo.ir/secret/8739630985

آره من پشیمانم الان دوس دارم برگردم عقب برینم بهش دوباره طلاق بگیرم والبته با نرخ الان سکه بگیرم

🤣😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

من طلاق نگرفتم ولی یکی از دوستانم بخاطر اینکه شوهرش درامد  کمی داشت جدا شد ولی الان خیلی پشیمونه شوهرشم برا اینکه حرصشو.دراره رفت زن گرفت واقعا طلاق خیلی چیز بدیه 😞روزای اول نمیفهمی بعد از چهار پنج سال بعد میفهمی که چه کار اشتباهی انجام دادی

بیشتر خانمها پشیمون میشن.....چون هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی افسرده میشن....  طلاق پدیده ...

چه حرفا 

چه بیخودی آمار میدی دوست عزیز

" اکثر خانمها پشیمون میشن" :دروغ محض

من که تا حالا ندیدم کسی از طلاقش پشیمون شده باشه

من طلاق نگرفتم ولی یکی از دوستانم بخاطر اینکه شوهرش درامد  کمی داشت جدا شد ولی الان خیلی پشیمون ...

خوب اینکه دلیل نشد برای طلاق

معلومه پشیمون میشه 

زن و شوهر موقع عقد بهم قول میدن قسم میخورن توی فقر و ثروت ، سلامت و بیماری کنار هم باشن