وقت خونمون تموم شده شوهرم یکمی پول پیشو گرفته خرج کرده (خیلی رفیق بازه خیلی) حالا هم اینجوری خونه ها گرون شده ،نمیتونه خونه بگیره از صبح تا شب دنبال خونم پیدا نمیکنم ،ماشینشم چهار ماه پیش فروخت گفت بدهکارم ،معلوم نیست چیکار کرد پولشو ،الان نه میتونه ماشین بخره نه خونه بگیره ،به منم میگه مشکلاتم بخاطر توعه ،تو اگه نبودی من خونه مادرم خوش بودم ،الان باید دنبال خونه بگردم ،مشکلات خانوادشم که دیگه سر به فلکه از بس وابسته مامانشه،تک پسره و پدر نداره ،بدون اجازه مادرش آب نمیخوره ،امروز دعوامون شد سر حرفاش ول کرد رفت گفت دیگه خونه نمیگیرم جمع کن برو ،طولانی شد ببخشید خواستم کامل بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹