2777
2789
عنوان

شوهرم برای چندمین بار تو جمع آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور ترکش بدم؟  میترسم خونواده ها بفهمن  بابای بچمه  بابام بفهمه دیگه تفم تو صورتش ...

وقتی که تو‌حال طبیعیه مرتب باهاش صحبت کن

از ناراحتیات بهش بگو

از گناه و عواقبی که این‌کار داره براش حرف بزن

ایشالله که بتونه بزاره کنار

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

وقتی که تو‌حال طبیعیه مرتب باهاش صحبت کن از ناراحتیات بهش بگو از گناه و عواقبی که این‌کار داره برا ...

تا بخوام حرف بزنم میگه آه باز شروع شد 

اف به حرف زدنت 

تف به شکلت با این حرفای تکراریت 

منم دیگه خیلی وقته حرف نمیزنم که جلو بچم توهین نکنه بچم بددهن نشه مثل این 

بنظر شما قهر کنم فردا؟  بدون هیچ حرفی

دعوا باهاش نکن هیچی هم نگو اگه خانوادت حمایتت میکنن . باشونم هماهنگ کن بگو بابا میخام جدابشم به این دلایل و بزارین خودم تصمیم بگیرم     .  چند وقت نیا خونه وقتی ارامشتو ببینه بیشتر نگران میشه ک میخای ترکش کنی شاید ادم بشه   ‌ اگه هم نشد مهرتو بذار اجرا بگو اگه میخای مهرمو ببخشم طلاقم بده میبخشمش

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
دعوا باهاش نکن هیچی هم نگو اگه خانوادت حمایتت میکنن . باشونم هماهنگ کن بگو بابا میخام جدابشم به این ...

نمیدونم حمایتم میکنن یا نه چون خواهرم جداشده با بچه برگشته، اگه قهر کنم ترک میکنه این کاراشو؟ 

عوض میشه؟ 

تا بخوام حرف بزنم میگه آه باز شروع شد  اف به حرف زدنت  تف به شکلت با این حرفای تکراریت&n ...

بخدا درکت میکنم تو شرایط تو ام شایدم بدتر    ولی بابام خودش اعتیاد داره پول نداره  منم بچم ۳ سالشه بم وابستس از سروصداهای باباش میترسه   فقط اعتراض نمیکنم ک تو خونه دعوا نشه بچم نترسه

دیگه نمیدونید چیا که بمن نگفت  بیخود کردی  غلط کردی  نفهم  که شوهر دوستم گفت ...

باید پامیشدی جلوی همون جمع خواهر مادرش و

میاوردی جلوی چشاش با روح و روانشون یه کم بازی میکردی تا حالش بیاد سرجاش شوهرمن جلوی

جمع به من تو بگه جلوی همون جمع مرده هاش و

ازقبرمیکشم بیرون میارم جلوی چشماش 😁

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
بنظر شما قهر کنم فردا؟  بدون هیچ حرفی

حالا زوده بزار واسه دفعه بعد😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
باید پامیشدی جلوی همون جمع خواهر مادرش و میاوردی جلوی چشاش با روح و روانشون یه کم بازی میکردی تا حا ...

منم اینجوری بودم، اما دیگه نمیتونم، دلم برای پسرم میسوزه، دلم نمیخواد منو تو اون حالت ببینه، پدرش که بده. لااقل منو ببینه شاید انسان بار اومد. 

نمیدونم حمایتم میکنن یا نه چون خواهرم جداشده با بچه برگشته، اگه قهر کنم ترک میکنه این کاراشو؟  ...

عزیزم قربونت برم خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه کمکت میکنه نمیدونم جی بکم چند روز تو خونه باش حرف نزن ببین چی میشه  اکه خوب شد ازش قول بگیر بش بگو مشروب ببین بامون چکار کرد؟چه تاثیری گذاشت؟بش بگو امید منو بچمون به توهه   دلمون میخاد میبینیمت کیف کنیم   

منم اینجوری بودم، اما دیگه نمیتونم، دلم برای پسرم میسوزه، دلم نمیخواد منو تو اون حالت ببینه، پدرش که ...

به هرحال جلوش کوتاه بیایی فاتحه ات خوندس

فردابچت هم از باباش یادمیگیره یه کاری کن دیگه

از این اشتباها نکنه