من با خانواده شوهرم رفت و امد ندارم کلا قهرم باهاشون بعد دخترم ۲۰ ماهشه خواهرشوهرمم یه پسر ۲ و دو سه ماهه داره .شوهر تقریبا ماهی یکی دوبار میگه بچه رو حاضر کن ببرم خونه بابام ببیننش!اگه مخالفت کنم میشه جنگ و دعوا و حتی کتک کاری و ب زور بردن بچم ب اونجا!!بعد پریشب گفت حاضرش کن گفتم باشه حاضرش کردم از ۹ تا ۱۱ بردش حالا مادرشوهرم دیدم تو اینستا پست گذاشته نوه های خوشگلم و مثل همیشه این دوتا بچه دارن از لب همدیگرو بوس میکنن و اینا تشویق و فیلم و عکس میگیرن!!همیشه جلو چشم من پسره رو تشویق میکردن ک بدو بوسش کن بدو بدو لباشو بوس کن اونم بوس میکردو اینا غش و ضعف میرفتن براشون!چ دلیلی داره بچه ی ۲۰ ماهه از الان وارد اینکارا بشه من پرسیدم از روانشناس کودک میگن اصلا درست نیس بچه توی این سن نباید این چیزارو تجربه کنه باید بدونه لب جز حریم شخصیه نباید ازین سن اینکار براش عادت بشه و عادی بشه براش تازه بااین وضع کرونا هم بچشون ک پسره میگن لبشو ببوس هم خودشون همیشه از لب بوسش میکردن.من ک بودم اینقد رفتارایی میکردن ک من دق میکردم از حرص ک چرا بابچم اینجوری میکنن حالا ک من نیستم ببین چی میکنن!من چیکار کنم اخه خدایی دخترخودتون باشه اجازه میدید چنین کاری بکنه؟ناگفته نمونه همین خانواده شوهرم من حامله بودم تردم کردن بهم گفتن تو چی ک بچت چی باشه من زایمان کردم شوهرمو وادار کردن ولم کنه بره من با کلی بخیه بعد زایمان طبیعی یک هفته نبود خونم هیچکس نبود ک بهم برسه شوهرم همرو بیرون کرد خودشم رف بچم شیرخشک نداشت بخوره شیرخودم خشک شده بود چه حرفا و چه دعواهایی ک نشد سرهمین شیرخشک ک تو مادر نیستی شیر ندادی ب بچت.من بچمو بابدبختی با روحیه داغون بزرگ کردم چرا بذارم دشمنام ک توحاملگی ریختن سرم کتکم زدن الان اینجوری بچمو خراب کنن اونا میدونن دخترم خط قرمز منه از لجم اینجوری میکنن