2777
2789
عنوان

میشه هفته ای ۲ الی ۳ کیلو کم کنم

1977 بازدید | 20 پست

بچه ها من اضافه وزن زیادی دارم و وقتمم کمه میخام شنبه برم پیش متخصص تغذیه حتما باید تو این مدتی ک وقت دارم هفته ای ۳ کیلو رو دست کم کم کنم 

بنظرتون من میتونم به دکتر بگم بهم برنامه ای بده ک هفته ای ۳ کیلو کم کنم یا مسخره اس حرفم؟؟  

اگه گفتین کی ام؟😁😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ولی بدنت بعد رژیم خیلی ضعیف میشه و اذیت میشی و مریض میشی 

منم لاغر کردم تو ۲۰روز ۵کیلو کم کردم 

بعدش مریض شدمو و دو سه هفته این دکتر اون دکتر شدم فقط

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
میتونی ولی بدنت بعد رژیم خیلی ضعیف میشه و اذیت میشی و مریض میشی  منم لاغر کردم تو ۲۰روز ۵کیلو ...

چرا مریض ینی چجوری شدی؟؟

چ رژیمی گرفتی؟ 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
سلام وای خداروشکر  ببخشید میشه سوالمو بخونید ممنون میشم

عزیزم این که شما گفتی غیر اصولیه و اگر امکان پذیر هم باشه باز وزن برمی‌گرده ولی من روش کارم برنامه تغذیه بدون قرص و دمنوش هستش که توی برنامه خوارکی های مورد علاقتون رو میزارم 

دوره های یک ماهه ۲۵ هزار تومن که پشتیبانی ۲۴ ساعته منو دارین و ماهی دو تا پنج کیلو کم میکنید

میتونی ولی بدنت بعد رژیم خیلی ضعیف میشه و اذیت میشی و مریض میشی  منم لاغر کردم تو ۲۰روز ۵کیلو ...

با نخوردن سعی کردین وزن کم کنید؟؟

خب اگه برنامه غذایی اصولی باشه ولی روزی سه چهار ساعت  سخت ورزش کنم چی؟

اگه گفتین کی ام؟😁😜
چرا مریض ینی چجوری شدی؟؟ چ رژیمی گرفتی؟ 

یه سرما خوردگی ساده که چند بار رفتم دکتر و بیمارستان اصلا خوب نشدم 

گلوم چرک کرد زد گوشامو کیپ کردم و گوشام پر شد از عفونت 

بدنم که فقط درد میکرد 

صورتمم درد میکرد 

با نخوردن سعی کردین وزن کم کنید؟؟ خب اگه برنامه غذایی اصولی باشه ولی روزی سه چهار ساعت  سخت ور ...

دو ساعت ورزش سخت داشتم تو باشگاه 

رژیمم بود و غذا کم میخوردم درست و حسابی غذا نمیخوردم 

عزیزم این که شما گفتی غیر اصولیه و اگر امکان پذیر هم باشه باز وزن برمی‌گرده ولی من روش کارم برنامه ت ...

ببخشید اگه طبق برنامه غذایی ک بهم داده میشه  پیش برم ولی روزی سه چهار ساعت ورزش کنم چی؟؟ باز امکانش نیس هفته ۲ الی ۳ کیلو کم کنم؟ 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
سلام میشه ب منم کمک کنی قدم ۱۶۰هس وزنم ۸۴ میخام شکم و پهلوهام ازبین بره چیکارکنم

روش کار من دوره های یک ماهه هستش قیمت هر دوره ۲۵ تومنه! غذاهایی که دوس دارید توشه و غذاهای سفره