2777
2789
عنوان

توروخدابه یه مادردرمونده کمک کنید.گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 27 پست
ساینا تجربه من اینه که توشش ماه اول فقط شیر وشیر وشیر بده غذا اصلا جاقش نمیکنه هر جور میتونى حتى شده باسرنک بهش شیر خشک بده ولى فرنى روشروع نکن که زوده
ماهان خوشمل من عزیز دل مامان وباباش٢٢اذر دنیا اومد وزندکى مارو شیرین وخوشمزه کر خدایا شکرت دوسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامpesareمنم دقیقا تو سه ماهکی اینجوری شد به هر روشی که میشد بهش شیر میدادم خوابیده ایستاده در حال راه رفتن با قطره جکون باید تحمل کنی شیرتو بدوش یا شیر خشکو با قطره جکون یا قاشق بده من میخوابوندمش رو pa با یه دستم کتاب یا اسباب بازی میکرفتم بالای سرش با دست دیکه شیرو میریختم تو دهنش فرنی خیلییی زوده ندی بهتره 6 یا 7ماهکی بهتر شد الان که 13ماهشه فقط شیر خودمو میخوره.اکه بتونی به شیشه عادش بدی خیلی خوبه
من این دورانوتحمل می کنم مشکل من اینه که دخترم یکی دوهفتست اصلاسینمونمی گیره توخوابم میکش خیلی ضعیفه. اصلاقورت نمیده قبلاخیلی خوب میک میزدیعنی ممکنه بعددوماه دوباره سینموبگیره؟شیرخشکم هرکاریش می کنم نمی خوره
بچه ها علائم عفونت اداری تو بچه ها چی هست؟ دختر من هم تو بیداری خیلی خیلی بد شیر میخوره..رفلاکس هم نداره؟ تو نت که سرچ میکنم واسه عفونت اداری خیلی کلی گفته میخوام شما مامانها که درگیرش بودید راهنماییم کنید؟ خوب هم وزن نمیگره!
Lilypie Pregnancy tickers