2777
2789

من از ۳روز پیش شروع به عطسه کردم و بعدش آبریزش بینی و بعد کمی  بدن درد داشتم از دیروز   حس بویایی به شدت کم شده.

چشایی هم فقط شوری و شیرینی رو حس میکنم مزه ی غذا  رو نمیفهمم.

سرفه و تب هم نداشتم.به نظرتون سرما خوردم یا.

البته یه هفته قبل هم شوهرم سرما خورده بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کادر درمان هم اینجا هست ممنون میشم جوابم رو بدین؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
من و همسرمم علایم شمارو داریم و قطعاااا کروناس

یعنی شما ازمایشتون  مثبت شده با این علایم؟

من وشوهرمم این علایمم داشتیم از دوشنبه بویایی چشایی ندارم تازه از دیروز درصدی میفهمم

عزیزم شما ازمایش دادین؟

شوهرم بویایی و چشاییشون مشکلی نداشت.

اگر تست چشای از دست دادی صدردصد کرونا گرفتی ولی از نوع خفیفه خداروشکر به احتمال زیاد شوهرتم گرفته که ...

ببین دهنم مزه ی بد نمیده فقط مزه ی اصلی غذا رو نمیفهمم.

از دست دادن حس چشایی همینه؟

درسته خفیفه ولی ویروس ۲۸ روز دربدن حتما حتما رعایت بکنید فرض کنید گرفته ای .نوشیدنی گرم وویتامین سی خیلی مصرف بکنید لیمو تازه بگیرید مدام با اب گرم مصرف بکنید که خدایی نکرده ریه درگیر نشه