2777
2789

خب از نظر من آرایش ملیح داره لباس جلف نمیپوشه از هر لفظ و کلمه..استفاده نمیکنه و مخصوصا با افراد غریبه خیلی مودب موقع راه رفتن سرشو بالا میگیره کسی و برانداز نمیکنه دوساعت تو چشاش یا تیپش زل بزنه کسیو مسخره نمیکنه دیگه اینکه هرکی تو خیابون..مزاحمش بشه برنمیگرده فحش بده کاملا نادیده میگیره تا جایی که بشه دستش تو جیب خودش همیشه خوشبو دیگه چییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😝😝😝😝 از نظرپوشش چطور... و چجوری عصبانیتشو کنترل میکنه☹️

خواهشا عصبانیتو از من نپرس خودم.نمیتونم کنترلش کنم😂😂 من یکم عصبیم کلا.. پوشش خب چی بگم عزیزم هر جا پوشش خاص خودشو داره وو هرکسی ه سلیقه بخصوص خودشو داره ولی درکل ست کردن باعث میشه شیک و باکلاس به نظر بیای و اصلا اصلا مارک بودن همه چیز نیست از لباس چروک و اتو نشده متنفرم و خیلی بد به نظر میاد برای اینکه خانم باشخصیت و باکلاسی به نظر بیای به نظرم تیپ خانومانه بهتر از تیپ اسپرت

و شما که خانم وکیل قراره بشی😂😂 الان خوندم تیپ.رسمی خیلی برات مناسب هستش عصبانیت راهکار خاصی ندارم فقط اگه قرار باشه عصبی باشی توی کارت زیاد موفق نمیشی و نمیتونی سطحتو از دیگران بالاتر ببری چون.وکیل باید اروم و منطقی باشه البته عصبی بودنم به وقت خودش ولی سر هر موضوعی سعی کن عصبی نشی خیلی بده حالا یکی نیس اینارو به خودم بگه😭😐 

و شما که خانم وکیل قراره بشی😂😂 الان خوندم تیپ.رسمی خیلی برات مناسب هستش عصبانیت راهکار خاصی ندارم ...

حتماااا سعی میکنم😂😂😂❤️❤️❤️من تیپام همیشه رسمیه