2777
2789
عنوان

دوستان بیاین لطفا خیلی ضروریه

61 بازدید | 5 پست

سلام مامانی مهربون

این راسته که میگن برای زایمان اولت هرچی دکتر بهت نامه هم داده باشه که شما نمیتونی زایمان طبیعی بکنی بازم بیمارستان های دولتی قبول نمیکنن؟ باید اول درد بکشی اگه نتونستی بری سز بشی؟ من یک روز مونده به زایمان دکترم نامه داده بهم ولی گفت سز میکنم ،الان موندم چون برای بیمارستان دولتی نامه داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی بچه بودم عمل باز لگن انجام دادم ،الانم مشکل حرکتی دارم ،همونو نوشته تا بستری بشم

خب پس حتماسزارین میشی

تو سزارین اجباری هستی. دولتی قبول میکنه 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
خب پس حتماسزارین میشی تو سزارین اجباری هستی. دولتی قبول میکنه 

اخه من قبلا دنبال بیمه رفتم گفتن باید اول درد طبیعی بکشی نتونستی بعد سز بشی ،دکترمم گفت به ریسکش نمی ارزه ،الان میخوام بدون بیمه بستری بشمم ،اما بیمارستان میگه اگه بیمه قبول کنه بعد بستری میکنیم ،موندم ،دکترمم گفت سر موعد بیا بیمارستان من میگم بستری کنن

اخه من قبلا دنبال بیمه رفتم گفتن باید اول درد طبیعی بکشی نتونستی بعد سز بشی ،دکترمم گفت به ریسکش نمی ...

منم مشکل شما دارم 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت