2777
2789
عنوان

توده هیپو اکوئیک سینه

183 بازدید | 11 پست

خانمایی که سونو دادین وبهتو ن گفته این توده رو دارین بیاین

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

چه جوری فهمیدی

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو دادم

از بیرون لمسش میشه؟؟چه جوریه؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
داشتم خوش خیم بود 

گلم چی کار کردی دارو مصرف کردی هرچند ماه سونو دادی؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
دوتا ششماه گفتن باید مامو و سونو بدی دادم بی تغییر بود گفتن بیخطره دوا هم ندادن

من بهمن ماه سونو دادم گفتن ۶ماه دیگه هنوز سونو ندادم میدونم سایزش چه قدر بود؟

به من گفتن دارم . البته چندتا . برو پیش جراح و خودت پرهیز غذایی کن که فاقد استروژن باشه . رازیانه و سیاه دونه و سویا و کنجد و ... لب نزن . چربی و قند محدود کن یا اصلا نخور . چای ترش دوروز یکبار یه فنجون بخور . البته قبلش حتما دکتر برو بعد اگر گفت ساده هست این کارارو بکن .‌و نگران نباش ۹۰ درصدشون بی خطرن نهایت یه جراحی نیم ساعته دارن و سرپایی درش میارن اگر بزرگتر از ۳ سانت باشه

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
به من گفتن دارم . البته چندتا . برو پیش جراح و خودت پرهیز غذایی کن که فاقد استروژن باشه . رازیانه و ...

وای ممنونم گلم خیلی نگران بودم😍

از بیرون لمسش میشه؟؟چه جوریه؟

نه من واسه چکاب رفتم اصلا علائم نداشتم