خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اگه جای معتبر سراغ دارین ببرینش تل گیری.....شاید چیزی تو راه بینی یا گلوش گیر کرده....زیاد دیدم مورد اینطوری.....سنجد و پودرش هم توی بند اومدن اسهال مؤثرن.....تخم اسپند هم اگه بتونه بخوره بدون اینکه بجوه زود اسهال رو بند میاره
😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣
پسر من دقیقا یکسال و نیمه ک بود بیست روز کامل اسهال گرفت هیچیش هم نبود بدون تب غذا اصلا نمیخورد پیش چندتا دکتر بردم گفتن مشکلی نداره دقیقا سر بیست روز بهتر شد کم کم بخوام قاطعانه بگم یکماه کامل طول کشید تا خوب شه اصلا پوشک جواب گو نبود من نواری براش میذاشتم خداشاهده پنج دقیقه ی بار پوشک عوض میکردم جیش اصلا نمیکرد فقط اسهال زرد و همش اب دیگه بچه ام اصلا راه نمیتونست بره از بس ضعیف شده بود فقط ی قطره اسهال دکتر براش نوشت ک خودش خود ب خود خوب شد قطره هم ندادم