2777
2789
عنوان

کادو واسه آقایون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 72 پست
هر چی واسش بگیرم خوشحال میشه اصلا اونجوری نیس که توقع داشته باشه ولی دلم میخواد خاص باشه چیزی که میخ ...

لزوما یه چیز خاص نباید گرون باشه.

خاص بودن به سلیقست نه قیمت.

ممکنه یه چیز با قیمت متوسط یا حتی ارزون از دید طرف خاص باشه و بخرتش.

بیشتر فکر کنید و گزینه های دیگه رو هم بررسی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخر آبان تولدش میخام یه بافت دست باف بهش بدم شاید یه چهارصدتومنی اب بخوره برام البته خودم میبافم ...

خوش بحالت از این همراه داری😭 من باید مثل بدلختا پول جمع کنم ول خرجم هستم پول تو دستم نمیمونه

خوش بحالت از این همراه داری😭 من باید مثل بدلختا پول جمع کنم ول خرجم هستم پول تو دستم نمیمونه

مهم وجود خودته عزیزم کادو چیههههههه اگرم ارزشمند باشه چون از طرف شماست ارزش داره    خودتو اذیت نکن 

مثلا براش چیا میخری؟

عطر و ادکلنی که باجیبم‌تناسب داشته باشه

یادمه یبار یه کیف پول معمولی براش گرفتم چقد دوسش داشت

یبارم خودم براش یه جا سوییچی درست کردم اسمشو زدم روش بعد چندسال هنوزم‌سوئیچش به اون‌آویزونه

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
عزیزم چه خوب دوس پسر من اولش استفاده می‌کنه بعدش دیگه نه

براش نخر هیچی😂

باورت میشه جا سوئیچی انقد کهنه شده خودم‌ازش خجالت میکشم ولی باز داره استفاده میکنه

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا