2777
2789

خانما شما چه جوری میخواین جشن قران بگیرید برای بچه هاتون توی خونه

معلم بچه فامیلمون بهش گفتن کلیپ جشن قران درست کنید 

باید چه ایتم هایی داشته باشه یا چه شعری بخونه ؟؟چه تزییناتی لازمه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگفتن کاری کنید تو خونه ؟؟جشنی چیزی بگیرید براشون؟؟

نه عزیزم منکه بلدنیستم خدانکنه بگن

اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓

ب ما گفتن کتاب قرآن رو تزیین کنید، یه جشن بگیرین توی خونه و میز بچینید.

یه هدیه هم ب بچه بدین.

بعد معلمه گروهی توی واتساپ زنگ زد باهاشون حرف زد و بچه ها قران خوندن و .... آخر سر هم خود معلم از عکسایی ک فرستادیم ، کلیپ درست‌کرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ب ما گفتن کتاب قرآن رو تزیین کنید، یه جشن بگیرین توی خونه و میز بچینید. یه هدیه هم ب بچه بدین. بعد ...

اها اخه به اینا گفتن کلیپ درست کنید یعنی ازشون فیلم بگیره یا عکساشو کلیپ کنه؟؟

اها اخه به اینا گفتن کلیپ درست کنید یعنی ازشون فیلم بگیره یا عکساشو کلیپ کنه؟؟

هردو میشه.

ولی با عکس بهتره قاعدتا.

میتونه توی کلیپ از قرآن خوندنشون هم یه مقدار بذاره.بقیه عکس باشه.

ولی برای معلم پسرم ، مهمتر از همه تزیین خود کتاب قرآنشون بود و هدیه ب بچه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

روال هر سال مدرسه ما اين جوري بود كه كاب قرآن ك اولي ها رو نميداديم بهشون بعد تزيين ميكرديم يه مراسمي تو مسجد نزديك مدرسه ميگرفتيم با دعا و ملودي و قران خواني و گل و شيريني و اينجور چيزا 

شما هم تو خونه لباس خوب تن بچه كنين يه كلاه تزييني درست كنيد با كاغد رنگي روش بنويسين جشن قران مهر ٩٩بعد رو رحل قران بزارين كتاب قرانش و روبان ببندين و ازش يه فيلم بگيرين كه يه سوره قران و ار حفظ ميخونه هميين