2777
2789
عنوان

متاهلا تاحالا شده از وقتی ازدواج کردید با یه غریبه حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها پروفایلش دیدم و دوس داشتم بهش پیام بدم!!لعنت به هرچی عشق قدیمی هست و خاطرات 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
چرخودتدانقداذیت میکنی اگرشرایطشوداری به خصوص بچه نداری جدابشو

بچه دارم شرایط طلاقو ندارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خداکمکت بکنه ،یه راهی جلوپات بذاره

امیدم بخودشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

وقتی که پیام میدی به خودت میگی چیزی نشده که بعد به وجدانت قول میدی فقط درحد پیام باشه 

بعد کم کم جلو میری قرار میذاری باز میگی اشکال نداره فقط یه بار

یه بارت میشه چندبار و به خودت میای میبینی وابستش شدی

میگی اشکال نداره خودتو توجیه میکنی و میشی یه خیانتکار پست