2777
2789
عنوان

خانما لطفا😔😰😥😢

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن دادم بهش اروم تر شد ولی بازم شیرنمیخوره یعنی به حالت شیربغلش میکنم گریه میکنه

حوله گرم و سرد گذاشتی براش 

شاید پهلوش درد میکنه خوابیده شیر بده 

پا بزن به کوشش. اگه درد داشته باشه جیغ میزنه نا آرومی میکنه 

گریمیچر هم بده 

اره گذاشتم واسش بعد واکسنشم دوروز خوب بود الان ازدیشب اخر شب اینطوری شده

نترس اصلا چیزی نیست واکسن ک میزنن معمولا جاش درد میگیری 

یه دست بکش رو رونش ببین جای واکسن ورم نداره یا سفت نشده

واکسن ۴ ماهگی بچه ها ی خورده اذیت میکنه بچه رو...ببینید چیز خاص و جدیدی نخوردید طی چند روز اخیر...لث ...

یعنی چطور باشه؟؟من تنهاشعردیگه م کسی نزدیکم نیست راهنماییم کنه خودمم تجربه ای ندارم ببخشید وقتتونو میگیرم

چهارماه.زودنیست واسه دندون؟؟گوششم نمیدونم والا

زوده ولی خاهرزاده ی من 4ماهگی در اورد. 

دست بزن به گوشش اگه درد کنه گریه میکنه. 

ببین دهنش افت نزده باشه

اگه دندون باشه لثه اش سفت میشه یکم

دست بکش میفهمی

ممکن هم هست دلش درد کنه عرق نعنا با کمی اب ولرم و یکم نبات بده یا قطره ی پدیلاکت اگه دلش بود. 

ایشالا خوب میشه🌹🙏

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

بله از چشم هم ممکنه باشه...من پسرم دنیا اومد ۴ کیلو بود تا یکماهی پنج و نیم کیلو شده بود..هر کی میومد دیدن میگفت ماشالا چقد بزرگه پسرت..اتفاقا پسر منم چشمای خیلی درشته عسلی داره..ماشالا شیر هم خیلی میخورد.بعد یکماه کلا سینمو نگرفت  یهویی شد...هرچی دکتر بردم فایده نداشت.دوست نداشتم شیرخشک بدم تا ۴ ماه من شیردوشیدم دادمش..و بعد اون غذا...هرروز اسفنددود کن برا دخملت..چشم خیلی بده