2777
2789
عنوان

مهربانی اجباری...

122 بازدید | 8 پست

اقای ونه گات در جایی از کتاب ( خداحافظ اقای رزواتر) میگه:

سلام، بچه ها. به سیاره ی زمین خوش آمدید. اینجا هوا در تابستان ها گرم است و در زمستان ها، سرد. زمین، گرد و خیس و شلوغ است. شما حداکثر چیزی حدود صد سال اینجا زمان دارید. بچه ها، فقط یک قانون هست که من می دانم: لعنت بهش، آدم مجبور است که مهربان باشد.

وقتی،میبینم دوستان مینویسند ، مادشوهرم فلان ، همسایه ام انچنان، خواهرشوهرم اینچنین، دوست پسرم  ، چه و چه ،،،، ! دلم میگیره که وقت و انرژی و زندگیمون رو صرف چه چیزهایی میکنیم!

جناب حافظ می فرمایند:

آسایش دو گیتی ، تفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت، با دشمنان مدارا

#به_خودمان_رحم_کنیم

#سین_سین

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 

واقعا عالی بود👌

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عالی بود👌

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 

سلام عزیزم،میدونم ربطی به تاپیکت نداره،ولی دیدم تو یه تاپیک درباره رژیم لاغری صحبت کرده بودی،میشه لطفا اگه اطلاعات داری راهنماییم کنی،من هفته آینده عروسی دعوت و لباسم تنگه،تو یک هفته چه رژیمی بگیرم خوبه؟؟پیاده روی هم میتونم برم،ممنون میشم اگه جوابمو بدی

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام عزیزم،میدونم ربطی به تاپیکت نداره،ولی دیدم تو یه تاپیک درباره رژیم لاغری صحبت کرده بودی،میشه لط ...

سلام گلم، بستگی داره چقدر بخوای لاغر شی

اگر بتونی گرسنگی رو تحمل کنی مثل روزه باش، فقط افطار تا افطار غذا بخور، شیرینی اصلا نخور( حتی شیرینی طبیعی مثل عسل و شیره)  حتما ساعت مشخص غذا بخور ( مثلا ساعت ۸ تا ۱۰ شب مقدار کمی شام و میوه ( غیر از موز) بخور

اگر انرژی کم میاری در طول روز دو کاپ قهوه تلخ و بدون شیر هم بخور

اگر دوچرخه سواری می‌تونستی انجام بدی روزی ۲۰ دقیقه خیلی کمک بزرگی بود

پیاده روی هم از ۳۵ دقیقه تا ۱ ساعت اما پیاده روی متناوب یعنی ده دقیقه با سرعت بالا که ضربان قلب زیاد شه بعد ۲ دقیقه آهسته و دوباره ....

ان شالله که تاثیر خوبی داشته باشه( این روش سوم هست دو هفته اول تاثیرش عالیه اما بعد از اون بدن رو ضعیف میکنه، میتونی بعد از این مدت، ناهار رو حذف کنی، صبحانه هم دیرتر از ساعت ۸ نخوری)

موفق باشی عزیزم

سلام گلم، بستگی داره چقدر بخوای لاغر شی اگر بتونی گرسنگی رو تحمل کنی مثل روزه باش، فقط افطار تا افط ...

روش سوم= این روش شوک هست

سلام گلم، بستگی داره چقدر بخوای لاغر شی اگر بتونی گرسنگی رو تحمل کنی مثل روزه باش، فقط افطار تا افط ...

خیلی ممنونم که جواب دادی،یکی دو کیلو کم کنم اوکیه،،،همین روش رو میرم انشالله جواب بده

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...