2777
2789
عنوان

خانمایی که بلدید رب انار بگیرید

101 بازدید | 4 پست

چطور باید گرفت رب انار ؟ جایی هست بدی هم دونش کنی هم ابش رو بگیره ؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اول دونش کن،بعدم باید بپزی،و از صافی ردش کنی

خبر دارید بیرون دونش میکنن یا ابش رو.میگیرن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام انار دو دون کن بشور پردهای سفیدشو جدا کن ...بریز تو مخلوط کن ابشو بگیر از صافی رد کن ..باز با ی دستمال تمیززز ردش کن ک اب خالص باشه بعد بزارش وو گاز تا بپزه هی کف میکنه باید کفشو بگیری بندازی دور حواست باشه اب انار نگیری فقط کفو بگیر...وقتی ک یکم غلیظ شدع رب انار خالص خیلیییی ترشه داغوونه باید با شیره خرما کم کم قاطی کتی ک بسته ب زائقه خودت نرمال بشه سفتی و شلی ربم دیگه بستگی بخودت داره

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

راستی حیفه اون دونای ک بامخلوط کن اب گرفتی از صافی رد کردی بازم یکم اب بویز تو دون انارا با دست فشارسون بده باز از صافی رد کن قاطی اب انارت کن بپزه...من دیروز کلیی رب گرفنم 😁

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕