2777
2789
عنوان

غذا برای کرونایی

2343 بازدید | 15 پست

میدونید کسایی که کرونا گرفتن چی واسشون خوبه بخورن؟ غذا، میوه ، دمنوش؟ لطفا هر کسی میدونه بگه ممنون

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسخه حکیم خیراندیش

برای درمان مبتلایان به #کرونا

بسم الله الرحمن الرحیم

💐۱- با ترکیبی از اسانس نعناع و روغن بنفشه

(۱۴ قطره اسانس نعناع + ۳۰ سی سی روغن بنفشه مخلوط شود)

جلو و داخل بینی را دائماً مرطوب نگه داریم.

💐۲- دو سین

هر ۸ ساعت یک قاشق مربا خوری

💐۳- شربت عسل،آبلیمو و نمک هر دو ساعت یک لیوان.

( سه قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه + به اندازه نوک لَب پُر قاشق غذاخوری نمک +باقیمانده لیوان را آب ریخته و خوب مخلوط نمایند )

👍 توجه داشته باشید که این واحدها را در اندازه و مقادیر زیاد نیز می توانید با حفظ نسبت ها درست کنید.

🌺جهت درمان سرفه شدید و پاکسازی ریه که محل اصلی درگیری در این بیماری است دستور زیر را انجام دهید :

👌هفت حبّه سیر را در یک لیوان شیر گذاشته و بگذارید تا به آرامی بپزد پس از ولرم شدن یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه نمایید و نصف استکان صبح و نصف استکان شب، از این ترکیب بخورید.

🌸این ترکیب درمان سرفه ها و تمام مشکلات ریوی می باشد.

🌺به جهت تقویت اعصاب واعتماد به نفس و از بین بردن افکار منفی و از دست دادن روحیه که بخاطر تبلیغات سوء در بیماران ایجاد شده است:

💐یک لیوان دمکرده ی اسطوخودوس و سنبل الطیب( به مقدار مساوی ) و بهار نارنج را با کمی عسل مخلوط کرده و هر شب قبل از خواب میل نماید.

👌 جهت ضدعفونی واستریل کردن محیط منزل، مسجد، امام زادگان، هیئت ها و ... از اسپری گلاب استفاده شود.

💐( پاشیدن ، اسپری کردن روی دستها و صورت و استفاده به صورت های مختلف توصیه می شود.)

💐و جهت استریل وضدعفونی کرد ن مکانهای_عمومی همانند فروشگاهها ، هتل ها ، فرهنگسراها و... اسپند ، کندر و گلپر دود شود.

( استفاده از گلاب نیز توصیه می شود)

💐 و برای استریل وضدعفونی کردن فضاهای_بیرونی همانند خیابان ها ، کوچه ها ، ایستگاههای اتوبوس و مترو و... از محلول آب و آهک استفاده شود ( آهک باعث ته نشینی و محاصره ی ویروس می شود )

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

✅ نشر مطلب فقط باذکر منبع مجاز است

@hakimm_kheirandish

https://t.me/hakimm_Kheirandish.

من گوشت بلدرچین گرفتم برا پدرشوهرم

آبمیوه خوبه ولی سرد سرد،نباشه..

فقط،مایعات سرد و آب یخ نخوره

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

ابمیوه طبیعی سیب و هویج و انبه

میوه هم موز

ماهیچه و مرغ محلی با عصاره ش

دمنوش میخک آویشن 

یه قاشق گلاب بعد هر وعده غذایی

وبتامین سی و زینک ویتامین دی و ویتامین ب

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اینارو مادرشوهر خالم کرونا گرفت دکتر گفته بود بخورن وخوب شدن

ممونم

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند