2777
2789

دخترم تقریبا 22ماهشه.اینم بگم که چند ماهه بجای شیرخشک فرنی رقیق میخوره تو خواب.روزا شیرپاستوریزه میخوره گاهی،بیشتر غذا دوس داره.شیشه فرنی مال روزا رو کم کردم غذا بیشتر میدم ولی شبا رو هنوزنتونستم.شبا دوسه بار پامیشه شیشه میخواد.خواستم از پوشک بگیرم دیدم آمادگی نداره بیخیال شدم گفتم سال بعدآخرای بهار از پوشک بگیرم.میگن بین از شیشه و از پوشک گرفتن 6ماه باید فاصله باشه بخاطر همین گفتم اول از شیشه بگیرمش ولی شب که پامیشه شیشه میخواد تا بهش ندیم نمیخوابه و گریه میکنه همه رو بیدار میکنه.روش از شیشه گرفتن شب کودک چطوره؟چون بخاطر همین شیشه خوردن هم شب تا صبح پوشکش انقد پر میشه از جیش که بیرون میزنه جیشش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

که بچه چیز خوشمزه ای نصف شب نصیبش نشه  ولی باید به مرور باشه تا تابلو متوجه نشه

پسر من اتفاقا بی مزه دوست داره! یک سالشه در حدی که شبا پا میشه گریه میکنه شیر درست میکنم نمیخوره آب تنها میریزم تو شیشه تا ته میخوره میخوابه!

پسر من اتفاقا بی مزه دوست داره! یک سالشه در حدی که شبا پا میشه گریه میکنه شیر درست میکنم نمیخوره آب ...

خوب بستگی دارع 

البته اتاق پسرت گرم نیست؟ پسر من شبها بیدار میشه آب میخوره ولی نه با شیشه الان البته بزرگه ولی از اول

پسر من اتفاقا بی مزه دوست داره! یک سالشه در حدی که شبا پا میشه گریه میکنه شیر درست میکنم نمیخوره آب ...

مورد داشتیم نصف شب شیر کاکائو باید به بچه میداد! یعنی من هروقت یادش می افتم تو کف میمونم چرا آخه

کاکائو به این مضرر هرشب ....

خوب بستگی دارع  البته اتاق پسرت گرم نیست؟ پسر من شبها بیدار میشه آب میخوره ولی نه با شیشه الان ...

آره درست میگین به شدت از گرما بدش میاد یکم گرمش بشه جیغ و داد میکنه احتمالا همون شبا گرمش میشه که آب میخواد،

ولی در کل هیچوقت خودش شیشه شیرشو نمیگیره بخوره من باید بشینم براش بگیرم التماسش کنم گولش کنم تا یه ذره بخوره ولی هروقت بهش آب بدم خودش محکم میگیره تو چند ثانیه تا ته میخوره، نمیدونم مشکلش با شیر چیه از روزی دنیا اومده شیر خوردنش همین مدلیه، اگه تو آبش مثلا قطره ای چیزی بریزم متوجه میشه نمیخوره! مطمئنم اگه از شیر بگیرمش هیچ مشکلی نداره خوشحالم میشه🤦‍♀️

پوشکش که خیس میشه ولی بیرون نمیزنه

درسته.ولی بچه هایی که شیر مادر میخورن شبا خشکن.شیشه ای ها شبا خیس.البته من در کل از اینکه شیشه ای کردم دومی رو خیلی راضی ام تا اولی که دوسال شیر خودمو دادم.