2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید(کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
خواهر و همسرش گرفتن بدون علایم زیادی و راحت خوب شدن ماشالله نگران نباش 

ایشالا داداشم خوب شه زودتر ب زندگی عادیش برگرده🤲

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

من مادر شوهرم کورونا گرفت.  نترس تو خونه قرنطینه کنید.کاسنی و میخک بخرید از عطاری دم کنید جدا جدا بدید بخوره.  آویشن و پونه ام عالیه عشقم عکس یه شربت میفرستم برات فقط عکس ریه روش بود بخرید بقیش تقلبی ارزون ام هست 12تومن ایناست.  نازی آباد داروخونه داره. مادر شوهرم هنوزم ام بو رو متوجه نمیشه بعد 3ماه. کورونا هر کس متفاوته برو این شربت و بخر حتما واسه ریه هاش عالیه.  دقت کن عکس ریه روش باشه و واسه شرکت البرز باشه مادر شوهرم داشت میمرد این شربت نجاتش داد بازم میگم دقت کن اصلش و بخری ک تضمینی بهت میگم خوب میشه 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعوکال -جی نوشته روش اسکرین بگیر عکس ریه روش باشه واسع شرکت البرز باشه من داروخونه نازی آباد پیدا کردم 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
تعوکال -جی نوشته روش اسکرین بگیر عکس ریه روش باشه واسع شرکت البرز باشه من داروخونه نازی آباد پیدا کر ...

فدات بشم دستت درد نکنه ایشالا هرچی از خدا میخوای بت بده🤲🙏🤩😍😘😘🥰

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱