marzisar مدیر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 717 عنوان شوهرم صبحونه کوفتم کرد | مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 46 پست سلام بچه ها صبح سفره اماده کردم بعد من زیاد اشتها نداشتم 2تا کیک برداشتم نشستم سر سفره گفتم کیک میخورم شوهرم اومد گفت همینو میخوای بخوری گفتم اره یهو هوس کیک کردم کیک میخوام بخورم گفت یا درست صبحونتو میخوری یا نمیخورم کلن اینجوریه میگه هرچی میخوریم باهم بخوریم بعد گفتم خب دلم کیک میخواد بعد گفت منم پس فقط چایی میخورم دلم چایی میخوام پاشدم یکم عسل اوردم ریختم تو یه پیاله گفتم اینو میخورم بعد کیک گفت نه اول اونو باید بخوری بعدشم این خیلی کمه گفتم بابا تو باشکم منم کار داری خب نمیخوام گفت یه بارم ادم میخوام صبحونه بخوره کوفتش میکنی بلند شد رفت حموم منم سفره جمع کردم بعد ک اومد رفتم واسش شربت درست کردم اومدم بهش دادم گفت نصفشو بخور ورگرنه نمیخورو گفتم بابا نمیخوام گفت منم نمیخورم ادم چیزی ک نخوادو نمیخوره زور نیست ک ب نظرتون من مقصرم چیکار کنم گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇 1399/07/17 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 نه بابا کلن دوست داره هر چیزی میخوریم باهم باشه تنهایی خوشش نمیاد یعنی اینکارشون از روی علاقه اس یا لجبازی؟ اگه از روی علاقه هست خوب اصلا نرمال نیست هر کسی علائقی داره نمیشه بقیه رو مجبور کنیم به سلیقه ی ما غذا بخورن و بعدش هم به دلخوری و دعوا کشیده بشه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
محمدرضا1372 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2764 نه بابا کلن دوست داره هر چیزی میخوریم باهم باشه تنهایی خوشش نمیاد باحال قدرشو بدون دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...
marzisar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 717 یعنی اینکارشون از روی علاقه اس یا لجبازی؟ اگه از روی علاقه هست خوب اصلا نرمال نیست هر کسی سلی ... نمیدونم الانم قهریم😂😂 گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇
yasnaiiiiiiii عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2334 خب بده مگه دوست داره باهم غذا بخورین حالا دوتا لقمه باهاش میخوردی چی میشد مگه
marzisar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 717 باحال قدرشو بدون 🙄🙄🙄 گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64232 احتمالا خیلی بد غذایی ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
1378fati عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 عزیزم یا ازروی دوست داشتن میگه یا شاید میخواد که چاق بشی ولی فک کنم از دوست داشتنه😍😍😁😁 رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑
delarammmmmmm عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17808 باباي منم همينطور بود يكي از دلايلم براي ازدواج همين بود از بس بايد به زور ميخورديم كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
ملکه۱یخی عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 1149 29 نه عزیزم خیلی هم خوبه اینطو ی حواسش بهت هست واین خیلی خوبه الان من ارزو دارم جای تو باشم ....استفاده کن دوس داره همچی باهم بخورین تنهایی نمیتونه مثل منه منم بدون شوهرم هیچی از گلوم پایین نمیره ولی شوهرم نه
marzisar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 717 خب بده مگه دوست داره باهم غذا بخورین حالا دوتا لقمه باهاش میخوردی چی میشد مگه بابا من عسل ریختم ک بخورم دیگ بعد گیر داد چراانقدر کم ریختی خب نمیخواستم گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇
asal_armin عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4431 باز خداروشکر اون نگران بوده گفته بخور.شوهر من اگه بود اصلا نمیفهمید چی خوردم یا نخوردم.اگم میگفتم نمیخورم میگفت جهنم