2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا یه قسمتشه اسبابم لازمه

اسباب چی همه چی درسته فقط شانسم مثل بقیه نیست

ازهرکی خوشم میاد ورق برمیگرده اگه عاشقمم بوده دیگه نمیشه

ازدواج....میگم من دوست نمیشم ک بگی گناهه ازدواج میکنم یکی و بفرست هیچی....

میگم علاقمو ازسرم بنداز ..

عزیزم بی تاثیر نیس .بعضی وقتا میبینی گره کارت با یه دعایی یه جایی یه مناسبتی باز میشه 

به هرحال ما بنده خدایم هیچوقت نباید ناامید بشیم 

انشالله بهترینها برات اتفاق بیفته

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

اسباب چی همه چی درسته فقط شانسم مثل بقیه نیست ازهرکی خوشم میاد ورق برمیگرده اگه عاشقمم بوده ...

خب ازدواجم اسباب میخواد نوعی

معرف

باید تو اجتماع باشه آدم

در حد متعارف ویژگیای مناسب داشته باشه

....

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
از کجا🧐

چون فعلا هیچی ک دعاکردم ب مرادم نبوده و نشده....اخه چه وضعه....خب اگ به مرادم نیست چرا بهترنمیفرسته؟همش ب شانسه یعنی چی اخه؟منم دلم ازدواج میخواد بایه پولپارخوشتیپ یا خوشبختی و کارخوب...

چون فعلا هیچی ک دعاکردم ب مرادم نبوده و نشده....اخه چه وضعه....خب اگ به مرادم نیست چرا بهترن ...

کم نباشه ی وخ😐

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
خب ازدواجم اسباب میخواد نوعی معرف باید تو اجتماع باشه آدم در حد متعارف ویژگیای مناسب داشته باشه ...

برای ما ازدواجا سنتی بیشتر بعضیام دوستی اخه ازدواجا تو خانوادس من بایه غریبه ازدواج کنم میگن کسی نخاستش..نیاز به معرف نداره ازدواجامون مشکلیم ندارم خاستگار ندارم