2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 39 پست
پس چرا هی خیس مشه شاید سوراخ شده دلهره دارم

والا من‌هم‌موقع زایمانم هم ۳هفته پیش سقط داشتم کیسه ابم‌پاره شده بود اب خیییلی میومدهمه‌جا خیس میشد ولی خب بهتره بری دکتر چک‌بشی نباید بی احتیاطی کرد گلم.انشالله چیزی نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله چیزی نیست. یادمه هم عروسم هم دوماه آخر بارداریش اینجوری بود. 

چی شد ؟ مشکلی پیش نیومد ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم خیسی اگه کنترل نشده باشه و مثل آب ارام خارج بشه میتونه پارکی کیسه آب باشه

اگه نوار بهداشتی بزار باید تقریبا صورتی کم رنک باشه

و لزومی نداره همه جارو خیس کنه ، میتونه مثل تجربه ی من ، فقط سوراخ شده باشه که باید سریع معاینه و درصورت تشخیص بستری بشی

گلم در اولین فرصت برو بیمارستان 

دوست من کیسه آبش پاره شده بوده و خبر نداشته اصلا فکر میکرده ترشح هستش 

رفته زایمان هفته۳۷ گفتن حواست کجا بوده که این همه آب رفته ازت بچت کم مونده خفه بشه 

قصدم ترسوندت نبود فقط میگم مواطب باش زحمتت هدر نره البتخ بچت دنیا بیاد هم دیگه سالمه فقط یه هفته اینا تو دستگاه میمونه اصلا نگران نباش عزیزم

گلم در اولین فرصت برو بیمارستان  دوست من کیسه آبش پاره شده بوده و خبر نداشته اصلا فکر میکرده ت ...

اره دقیقا منم هفته ۳۷بودم

از بس استرس پارگی داشتم با کوچکترین قطره ابی که خارج شد گفتم یاعلی این پارگیه ، چقدر وحشت و گریه کرده بودم  

صبح میرم بیمارستان برام دعا کنین مشکلی پیش نیاد واسه نی نی م 🙇🙇

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره دقیقا منم هفته ۳۷بودم از بس استرس پارگی داشتم با کوچکترین قطره ابی که خارج شد گفتم یاعلی این پا ...

منم هفته ۳۸ بودم از خواب پا شدم ادرار داشت خودمو خفه میکرد رفتم دیدم از پاهام آب جاری شد شما هم ببخشید نفهمیدم ادرار بود یا کیسه آب 

یه پد گذاشتم یکم خیس شد به شوهرم گفتم گفت میبرمت واسه اطمینان بیمارستان اونجا هم خیلی بلاها سرم اومد و بعد یه روز بستری و کلی انگولک کردنم آخرش خودشون کیسه آبمو پاره کردن و سزارین شدم 

صبح میرم بیمارستان برام دعا کنین مشکلی پیش نیاد واسه نی نی م 🙇🙇

عزیزم زیاد پس حرکت نکن ، چون اگه پارگی باشه نباید زیاد ازت آب خارج بشه ، واسه سلامت نوزادت میگم ، انشاالله که چیزی نیست

دست بزار رو شکمت ۵بار آیه الکرسی بخون به شکمت فوت کن

دقیق ۵تا

انشاالله تا صبح مشکلی برات پیش نمیاد نگران نباش

منم هفته ۳۸ بودم از خواب پا شدم ادرار داشت خودمو خفه میکرد رفتم دیدم از پاهام آب جاری شد شما هم ببخش ...

الهی ، منم همینطور سزارین شدم ، پارگی باعث شد خاطره تقریبا ناگواری از زایمان داشته باشم