2777
2789

بعداز۴تاسقط مدت ۱۰سال بچه دارشدم خداروشکر ولی ازطرف شوهرخیری ندیدم هیچکس ازفامیلای شوهرم زنگ نزدن تبریک بگن مادرشوهروخواهرشوم اومدن ولی چ فایده اونکارایی ک واسه نوهاش میکردونکرد الان بچه پسرعموی شوهرم دنیااومده عموی شوهرم جلوش گوسفندقربونی کرد ومهمونی داده دلم شکست مگه من چیکارکردم تازه کلیم زخم زبون وکنایه شنیدم وتازگیام الکی مادرشوهرم قهرکرده باهام😏

ای مردشورببره همچین فامیلی رو بخدادوسندارم شوهرم ازفامیلش کناره بگیره ولی اینا خیلی بد رفتارمیکنن ازقصد میخان حرص منودربیارن اخه هروقت ازاین رفتارامیکنن به روشون نمیارم چون بدش بدترمیکنن انگارآتومیدم دستشون

بنظرتون من بایدچطوررفتارکنم تابفهمن  نفهمیدم این همه بی احترامیشونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعد ده سال خدا بهت این نعمت و داده بیخیال همه با بچت حال کن و به کسی فک نکن 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

اصلاً به روی خودت نیار،خیلی ناراحت میشی رفت و آمدت رو کم کن

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍

اول همه تبریک میگم و انشاالله ک قدمش واستون مبارک باشه و زیرسایه شما و لطف پروردگار بسلامتی بزرگ شه و خوشبخت بشه دوما دنیا دوروزه تا دیروز ناراحت بودی چرا نداشتی حالا که خدابهت داده داری غصه یه چیز دیگه میخوری و این درستش نیس ....سوم شاید حسودیشون شده ک چطور بعد ۱۰سال اورد و هنوز شوهرانقدر میخوادش بعدم مقایسه کردن کار اشتباهیه از زندگی خودت و بچت لذت ببر ....

اصلاً به روی خودت نیار،خیلی ناراحت میشی رفت و آمدت رو کم کن

من تهرانم اوناشهرستان چن ماه یبارمیرم خونش همونم یه ناراحتی درست میکنه 

الانم احساس میکنم حسودیش میشه باهام لج میکنه شوهرم عزیزشده پیشش هرروز زنگ میزنه بهش وحرفایی میزنه تامیونه ماروبهم بزنه

باشوهرت منطقی صحبت کن،بخاطر حرف بقیه که نباید تو زندگیتون تنش بیفته

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍
اول همه تبریک میگم و انشاالله ک قدمش واستون مبارک باشه و زیرسایه شما و لطف پروردگار بسلامتی بزرگ شه ...

مرسی عزیزم

اره حسودیشون میشه خیلی واضح متوجه میشم اخه اصلاانتظارنداشتن بچه دارشیم همش میگفتن فلانی سقط کرددیگه بچه دارنشد