2777
2789
عنوان

دلنوشته در آرزوی فرزند

497 بازدید | 34 پست

کسی مرا میفهمد که بار هربار متفی شدن بی بی چک گریسته ای کاش این انتظار غمبار تمام میشد و من نیز تورا درآغوش میگرفتم میبوییدمو ومیبوسیدم ای کاش خبر بارداری وزایمان هرکس رامیشنیدم از ته دل خوشحال بودم اری خوشحالم ولی غمی عمیق ته دلم فریاد میزند پس من چی؟ منی که بچه ندارم نمیدانم نوزاد دیگران را بغل کنم یا نکنم نمیدانم تولد این همه نوزاد برم یا نرم حتی وقتی دیگران برایم آرزوی بچه دارشدن میکنند نمیدانم سکوت کنم یا نکنم نمیدانم وقتی میگویند فلان دکتر برو چگونه بگویم که پای رفتن ندارم نمیدانم زیارت بروم یا نروم امام حسین را صدا کنم یا نکنم ... اری به هرکس بگویم که من هم دلم فرزتد میخواهد بعضیا میگویند از زندگیت لذت ببربعضیا میگویند فلانی بعد از ۲۰ سال باردار شد میدانم از این جنس حرفا خیلی شنیده ام ولی ته دلم غمی دارم که چرا دعایم مستجاب نمیشود از جنس این حرفا فقط کسی میداند که یک انتظار طولانی را تجربه کرده باشد ولی ای کاش هم اکنون فرشته ی آمینی بیدار باشد وبه دعای من ومانند من بگوید آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بحق شش ماهه امام حسین...خدا دامن همه منتظرا رو به یه بچه سالم و صالح سبز کنه ..

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

منم از سال91منتظرم گلم ای وی اف کردی:؟

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞