2777
2789
عنوان

غربالگری خوب خانم در تهران

66 بازدید | 5 پست

دوستان عزیزلطفا اگر کسی سونو گرافی غربالگری خوب داخل تهران رفته و سراغ داره بگه

ترجیحم اینه که خانم باشه

لطفاً هزینه رو هم بگید

تاپیک در این مورد زیاده اما حس میکنم خیلی تبلیغ قاطیش هست 

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

همچنین رایگانه فقط قسمت پیامای مشاور پولیه که اونا هم به درد نمیخوره.اگه لینک باز نشد با فی لتر شکن واردش بشین

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

سولماز پیری 

ان تی ۵۰۰ بدون از 

انومالی ۷۰۰ بدون از

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پیشش رفتین؟کجای تهرانه؟

بله 

قائم مقام روبه روی تهرانکلینیک

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟