2777
2789
عنوان

چرا در خراسان جنوبی شیرینی یا هدیه مهمان رو باز نمیکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصن شیرینی و میبرم برا اینکه وا کنن من بخورم اصن مورد علاقه هامو میبرم 😩😩😂😂

یه بار رفتیم خونه دوست شوهرم بعد پسرم تو راه گیر داد مامان من شیرینی میخوام گفتم میریم اونجا باز میکنن میخوریم

بعد رفتیم اونا باز نکردن پسرم کلی نق زد مامان پس چرا ندادن بهمون منم موندم چی بگم خجالت کشیدم 🤣🤣🤣🤣🤣

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

عزیزم با احترام خوراکی نخرید....

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
شیرینی و کاری‌ ندارم ولی کادورو ادب حکم میکنه ادم باز کنه تشکر کنه وگرنه بی احترامیه تو فامیلای ما ...

یعنی نمیشه بدون اینکه باز کنن تشکر کنن .به نظرم بدون باز کردن تشکر کنن یعنی اینکه هرچی باشه قبوله و زحمت کشیده طرف

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
یه بار رفتیم خونه دوست شوهرم بعد پسرم تو راه گیر داد مامان من شیرینی میخوام گفتم میریم اونجا باز میک ...

حق داره بچه 😂😂😂 آدم با کلی امید و آرزو میره 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
خراسان جنوبی یعنی کدوم شهرها شاملش هستن؟

بیرجند من فقط میدونم جزوشه خخخ

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
منم مشهدی اما خسیس نیستن. خوبن اتفاقا من دوسشون دارم چون خیلی خونگرم ومهربونن. 

خونگرم ک بله هستن 

اما بسیااااااااار اقتصادی ان 

بیرجند و قائن و... و دست و دلبازی خاصی بین شون رواج نداره😶

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
خونگرم ک بله هستن  اما بسیااااااااار اقتصادی ان  بیرجند و قائن و... و دست و دلبازی خاصی ...

شاید ادمامتفاوتن. اینایی که من میشناسم اینجوری نیستن. بالاخره همه‌جا همه جورادم هست مهربون😁

1403/5/22مردم

بیرجند...نهبندان...سربیشه...فردوس...قائنات...قائن

تو جعبه ابزاربود

یعنی نمیشه بدون اینکه باز کنن تشکر کنن .به نظرم بدون باز کردن تشکر کنن یعنی اینکه هرچی باشه قبوله و ...

نه عزیزم قبولیش که قبوله تشکر میکنه ادم در هر صورت  ولی وقتی کسی با شوق و‌ذوق برات کادو خریده باید بازش کنی‌ تحسینش کنی نشون بدی رزش قائلی برا‌ کادو و سلیقش 

بعضی جاها میری‌ کادوتو دست بهش نمیزنن انگار ندیدنش اصلا 

مثلا میخوان بگن ما ندیده نیستیم

ولی اتفاقا من هرجای باکلاسی رفتم بازکردن تشکر کردن