2777
2789

دخترم دوسالشه خیلی شلوغ میکنه با اسباب بازی هاش بازی نمیکنه فقطرو اوپن و مبل میره و کارای خطرناک میکنه جز شیرم چیزی نمیخوره لطفا راهنماییم کنین

میتونی با نقاشی و انیمیشن سرگرمش کنی خوشگلم❤ با این فعالیتا خیالت راحت میشه علاقه مندش کن 😍

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کن بازیهای هدفمند بکنید تا چیزی یاد بگیره 

قایم موشک. عروسک های انگشتی که مهارتهارو بهش یاد بدی

ببرش حمام و لختش کن رنگ انگشتی دیوارهارو نقاشی کنید بعد حمامو خودتون رو بشورید بیاید بیرون 

یه رو سری بناداز رو صورتت بعد اروم بکش روسری رو همین که روسری افتاد اروم بگو پخ نکه بچه بترسه ها فقط کنجکاو شه و بعدش بخنده

بعد روسریو بنداز رو صورت اون و بکش پایین روسری رو و بگو پخ میخونده

رو بچه کوچولو های ما جواب میده

قایم موشک بازی کن باهاش شعر های کوتاه باهاش کار کن مثل کلاغه میگه غار غار یا ببعی میگه بع بع یا به ...

حرف هم نمیزنه اصلا

ماما و بابا نمیگه 

میگم بگو سلام میگه ادی 

دفار و مداد سیاه و مداد رنگی بگیر براش. یه کم باهاش نقاشی بکشین رنگ کنه. بعد میتونی نشسته باهاش توپ بازی کنی.. یا اینکه با کاغذ رنگی براش کار دستی درست کنی. براش وقت بذار اعداد رو بهش یاد بده. و خیلی کارهای دیگه میشه اتجام داد عزیزم.  خاله بازی یادم رفت بگم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....