2777
2789

سلام،فقط میخواستم کمکی به مادران نگران که پسراشون این مشکلو دارن بکنم،اول اینکه اصلا نگران نباشید مشکل کوچکیه و قابل حله،تو بچه های توپول شایعتره،ختنه هم کلا سعی کنید پیش کاربلد ببرید،ختنه سنتی هم بهتره،حالا بریم سر بحث چسبندکی،یه کم از پوست اطراف محلی که پوست بریده شده به سر آلت میچسبه،حواستون باشه هرچه سریعتر ببرید تا دکتر اورولوژی بازش کنه،قبل از اینکه ببرید یه روز کامل سه بار پماد هیدروکورتیزون چشمی بزنید تا پوست نرم بشه و راحتتر جدا بشه،چون تو‌مطب با دست جدا میکنن،نکته دیگه اینکه واسه اینکه بچه دردش نگیره کرم لیدوکایین بزنید سر آلت کم نزنید،زیاد بزنید و یه پلاستیک کوچک روش بذارید حدود بیست دقیقه باشه که بی حس بشه،اگه مدت کمتری باشه بی حس نمیشه بچه خیلی اذیت میشه....نکته دیگه دکتر اورولوژی خوش اخلاق انتخاب کنید،بعد‌که باز شد هر دفعه پوشک عوض میکنید با پماد‌وازلین پوست رو کامل عقب بکشید تا دوباره نچسبه..

و اینکه حتما وقتی که ختنه میکنید هم باید هربار که پوشک عوض میکنید پوست رو کاملعقب بکشید تا یه ماه هم با وازلین چربش کنید،نترسید پوست رو‌کامل عقب بکشید تا نچسبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه

پسر منم چسبندگی داره رفتم دکتر گفت پماد هیدروکورتیزون بزنم و دو هفته دیگه ببرم پیشش ببینه

دو هفته دیر نیست؟ چسبندگی بیشتر نمیشه؟

انقددددد حالم بددددده از این موضوع

نمی‌دونم چکار کنم

چیکار کردی؟ مشگل منم هست

رفتم به یه دکتر دیگه نشون دادم همون موقع با دست گرفت همچین پوستش رو کشید بچه م ضعف کرد ولی باز شد چسبندگیش

اما باز حس میکنم چسبیده یکم ولی هرجا نشون میدم میگن نرماله

رفتم به یه دکتر دیگه نشون دادم همون موقع با دست گرفت همچین پوستش رو کشید بچه م ضعف کرد ولی باز شد چس ...

برای پسرمو کشید

ولی یه سمتش هنوز مقداری چسبندگی داره

فکرمو درگیر کرده

😉

رفتم به یه دکتر دیگه نشون دادم همون موقع با دست گرفت همچین پوستش رو کشید بچه م ضعف کرد ولی باز شد چس ...

من امروز بعد حموم اون سمتش که چسبنده بود رو خودم کشیدم.همین که دست زدم جدا شد.بعد حموم راحته.

یکم قبلش گریه کرد.چون ترسیده .به التش که دست میزنم ترس داره.

ولی خیالم راحت شد .

چن وقتی بود ذهنمو درگیر کرده بود.

بیچاره بچم

😉