2777
2789

من بیشترفامیلا قدر نشناسن مامانم ۵۲ سالش بود ۱۰ ماهه فوت کرد خالم که ۶۰ سالشه بعداز ۵ ماه برای دخترش نامزدی و عقد وماه عسل گرفت که به قول فامیلا مراسم آنچنانی برای عقد نداشتن به خاطر کرونا جالب اینجاس چهلم مامانم نیامد خاله بزرگه فوت کرد 

من🤚

عزیزم این فکرا رو بریز دور فقط باعث کینه میشه به مسائل مفیدتری فکر کن

خدا مامانتونو بیامرزه روح شون قرین رحمت  

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره براماهم همینطور همشون  خییلی نامردن مامانم فوت کرد هیچکدوم از خاله هام غیر از مراسم مون ی زنگ نزدن یا دلجویی نکردن از ما.بعدشم ابجی کوچیکم از همین بی کسی و ازداغ مامانم دق کردفوت کرددیروز چهلمش بودبزور اومدن مراسم هه لعنت ب دنیای نامرد ک جواب خوبی بدیه

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

آخه مامانم خیلی خوب بود با همه به خدا برای همه بدون مناسبت از سر دلسوزی و مهربونی حداقل یه کادو یا یک هنر دست کادو داده درحالی که کسی به ما کادو نداده مگر مناسبتی مثل قبولی دانشگاه یا خونه خریدن  مامانم اهل حسود بودن خاله زنک چشم شور هیچی نبود این خاله بیخود با داماد و نوه ش  مثلا اگه۴ بار میومد خانه ما ما۱بارمیرفتیم دوتا خواهرت فوت بشه سال شون نیاد عقد بگیری واقعا آدم تو فیلما این چیزا میبینه باورنمیکنه یه بارمامانم میگفت همش رو واقعیت راست میگفت فرشته بود مامانم جواب بدی و طعنه دیگران با خوبی میداد حرف زشت نمیزد حیف شد حیف منم تک دختر و داغون خیر نبینن یه عده 

یه عده میگن خاله مادر دومه برای من از دشمنم بدتره راستی بانوهای محترم چه خوبه من این سایت پیداکردم دردو دل کردم دلم باز شد ممنون از همه ی شما  من کار پاورپوینت از سر بیکاری و ناراحتی انجام میدم هزینه ش هم هر چه قدر دوست دارین پرداخت کنیین هرکس خواست پیام بده تا منم سرگرم شم غصه نخورم گریه کمتر بخورم خوشبحال هرکس  مادر داره  یا خواهر 

حیفه اسم خاله روش باشه.

آخه مامانم خیلی خوب بود با همه به خدا برای همه بدون مناسبت از سر دلسوزی و مهربونی حداقل یه کادو یا یک هنر دست کادو داده درحالی که کسی به ما کادو نداده مگر مناسبتی مثل قبولی دانشگاه یا خونه خریدن  مامانم اهل حسود بودن خاله زنک چشم شور هیچی نبود این خاله بیخود با داماد و نوه ش  مثلا اگه۴ بار میومد خانه ما ما۱بارمیرفتیم دوتا خواهرت فوت بشه سال شون نیاد عقد بگیری واقعا آدم تو فیلما این چیزا میبینه باورنمیکنه یه بارمامانم میگفت همش رو واقعیت راست میگفت فرشته بود مامانم جواب بدی و طعنه دیگران با خوبی میداد حرف زشت نمیزد حیف شد حیف منم تک دختر و داغون خیر نبینن یه عده

عزیزم... بهش فکر نکن روح مامانت قرین ارامش باشه به حق صاحب امشب

یه عده میگن خاله مادر دومه برای من از دشمنم بدتره راستی بانوهای محترم چه خوبه من این سایت پیداکردم دردو دل کردم دلم باز شد ممنون از همه ی شما  من کار پاورپوینت از سر بیکاری و ناراحتی انجام میدم هزینه ش هم هر چه قدر دوست دارین پرداخت کنیین هرکس خواست پیام بده تا منم سرگرم شم غصه نخورم گریه کمتر بخورم خوشبحال هرکس  مادر داره  یا خواهر