2777
2789
عنوان

خانمایی که کرونا گرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبش کمه ولی کلافه کنندست 

من چند ساعته تب دارم از ۳۷ و نیم شروع شد ولی الان ۳۷ و ۸ شده بابت خودم نمیترسم فقط ترسم از بچه ی ۵ سالم هست تو رو خدا دعا کنید خفیف باشه و بچه ام نگیره ، از ترسم چند ساعته ماسک زدم و نذاشتم بچه ام بهم نزدیک بشه دستگیره ها و پریزها رو هم ضدعفونی کردم با دستمال

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
تبش کمه ولی کلافه کنندست 

خانواده اتون از شما گرفتن؟ چیکارا میکردین ؟ تو رو خدا بگین منم رعایت کنم همه رو ، بچه ی ۵ ساله دارم 

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
من چند ساعته تب دارم از ۳۷ و نیم شروع شد ولی الان ۳۷ و ۸ شده بابت خودم نمیترسم فقط ترسم از بچه ی ۵ س ...

دو روز صبر کن اگه دیدی علایم سرماخوردگی داری مخصوصا عدم بویایی حتما برو دکتر 

دو روز صبر کن اگه دیدی علایم سرماخوردگی داری مخصوصا عدم بویایی حتما برو دکتر 

بو رو که فعلا" میفهمم فقط تب دارم و یه کم بدن درد حالت کوفتگی هست روی چشمهام هم درد میکنه

وای بچه ها من سرفه هم دارم ولی خیلی کمه حالت خارش ته گلوم از اینکه دخترم بگیره میترسم بدنم درد میکنه ...

وای دقیقا" مثه منه شرایطط که میترسی بچه ات هم بگیره منم فقط به فکر بچه ام هستم شما تب هم داری؟

نه ندارم یه ذره لرز داشتم خوب شدم کلد ژل خوردم

من فقط داروی امام کاظم که شتیده بودم خوبه تو خونه داشتم اونو خوردم منتظرم ۳ ساعت از روش بگذره یه استامینوفن بخورم برای تبم