2777
2789
عنوان

زمان سونو ان تی

158 بازدید | 7 پست

سلام 

من طبق تاریخ پریودی الان ۱۱ هفته و ۱ روز و طبق سونو ۱۰ هفته و ۵ روز هستم .. 

دکترم برام سونو و آز نوشته . و دو هفته پیش گفت سه هفته دیگه برم . یعنی هفته بعد .. 

ولی زود نیست ؟؟ کی باید برم ؟! 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

تا سیزده هفته و سه روز وقت داری بری از یازده هفته تا سیزده هفته

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زود نیست درسته

یعنی هفته بعدی که مثلا ۱۱ هفته و‌ ۴-۵ روزم میشه طبق سونو . برم خوبه ؟؟ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
یعنی هفته بعدی که مثلا ۱۱ هفته و‌ ۴-۵ روزم میشه طبق سونو . برم خوبه ؟؟ 

اره عزیزم خوبه اگه تاریه نزده یه جوری برو که ۱۲ هفتت تموم باشه

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

ممنون

فقط ببخشید 

یه سوال دیگه . طبق تاریخ سونو حساب کنم یا پریودی؟!