2777
2789

سلام

حدود۳ روزه دارم از برنامه زیره استفاده میکنم و با کالری شماری تونستم ۲ و نیم کیلو کم کنم😍😍

چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدین

وزنم در حال حاضر ۹۶ باید به ۶۰ اینا برسونم

یکی اینکه من کالری مورد نیازم ۱۸۰۰ هستش اگه تا ۱۵۰۰ کالری در روز بخورم کاهش وزن دارم؟ البته روزای قبل به طور میانگین تا ۱۱۰۰ خوردم و نتیجشو دیدم

ولی دیشب و امروز خیلی پرخوری کردم و متاسفانه کالریم به ۱۵۰۰ هم میرسه یعنی فقط ۳۰۰ تا کمتر از کالری مورد نیازم . مشگلی نداره؟

بعد اینکه به نظرتون ۳ یا ۴ روز ورزش در هفته ( روزی ۴۰ دقیقه تردمیل و یکم ورزشای پلانک و اینا) در کنار رژیم کافیه؟ یا لازمه بیشتر کنم؟

سرعت کاهش وزنم تا الان عالی بوده تا چه مدت با همین سرعت کاهش دارم؟ بعد سرعتش کم میشه؟

میگن رژیم گالری شماری در صورتی که موارد مورد نیاز بدن مثل پروتیین یه قدر کافی نرسه باعث مشکل در سلامتی میشه . روزی چقدر کربوهیدارت چقدر چربی و ... باید بخورم ؟

بعد از کاهش وزن کامل باید چکار کنم؟ بر نمیگرده؟ بعد از کاهش باز هم باید رعایت کنم؟

اگه این رژیم رو گرفتید لطفا بگین نتیجش چطور بود و چند کیلو کم کردین؟

لطفا تجربیاتتونو در اختیارم بزارین واقعا نیاز دارم

وزن 

عزیزم با ۱۵۰۰کاهش کمی‌ دارید طوری که به چشم نمیاد ولی دو‌روز تو هفته اشکالی نداره

ورزشتم مناسبه بیشتر هم بشه عالیه

سرعت کاهش وزن هم‌ اگه اضافه‌ وزنت زیاد باشه سریعتره معمولا بعد از‌کاهش وزن هم باید سعی کنیدرو کالری تثبیت بمونین همیشه تا اضافه نکنین و ورزشم همیشه داشته باشین 

من با کالری شماری از ۷۴به ۵۹رسیدم 

ولی بعدش رعایت نکردم برگشت الان دوباره یک ماه شروع کردم کالری شماری‌و عالیه 

کالری‌ شماری اگه‌حذف نکنید هیچ مواد غذایی و ضرر نداره

عزیزم با ۱۵۰۰کاهش کمی‌ دارید طوری که به چشم نمیاد ولی دو‌روز تو هفته اشکالی نداره ورزشتم مناسبه بیش ...

خیلی ممنون از راهتماییتون 

فست فود توی رژیم باشه مشکلی نیست؟ به میزان مناسب

شیرینی و شکلات چطور؟

مثلا من همین امروز ۲ تا شیرینی خامه ای عصرونه خوردم☹

الان شام رو حذف کنم یا اینکه بخورم؟

و اینکه اگه یکی از وعده ها رو زیاد خوردم مثلا شام ۴۰۰ ۵۰۰ کالری خوردم چکار کنم؟

شما کم که کردین عوارضی نداشت اصلا؟

حتما باید واسه ادامه برم پیش دکتر یا اینکه خودم با برنامه کالری شمار ادامه بدم مشکلی نداره؟ بعد برای تثبیت وزن از دکتر رژیم بگیرم؟

وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون از راهتماییتون  فست فود توی رژیم باشه مشکلی نیست؟ به میزان مناسب شیرینی و شکلات ...

زیادش خوب‌ نیست چون کالری خییلیی بالا‌ داره ولی زود ادمو گشنه میکنه 

شیرینی و شکلات هم اگه کم باشه مشکل نداره تو کالری شماری همه چی میتونی بخوری فقط به اندازه

شامم اکه کالریت کمتر از ۱۲۰۰میشه بخور 

کلا کالریت باید کمتر از ۱۲۰۰شه حالا فرقی نداره چی و‌ چ‌زمانی بخوری

من عوارضی برام نداشت

پیش دکترم لازم نیست بری‌ عزیزم اصلا

برای تثبیتم همینطور