2777
2789
عنوان

اونایی که ای وی اف کردن بیان لطفا

199 بازدید | 18 پست

سلام من امروز رفتم دکتر گفت ذخیره تخمدانم کم هست و زود باید برا بارداری آماده شم من میخوام ای وی اف کنم دکتر برام از روز ۲تا۵پریودی لتروزل نوشته آمپولHCGروز ۴و ۶و۸ نوشته الان من دقیق نمیدونم اینا برای ای وی اف هست یا ای یو ای میخواد انجام بده لطفا اگر میدونین راهنماییم کنین خیلی بهم ریختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودش گفته ای وی اف  ولی ای وی اف امپول و اینا زیاد میدن

نگفت خودش فقط گفت ذخیرت ۶ درصد کمه باید زود باردار بشی من قصدم ای وی اف ولی الان با این داروها شک کردم یادم هم رفت بهش بگم ای وی اف میخوام

فرقی نداره باید اینارو بزنی تا با تحریک تخمک گذاری قطر فولیکولت زیاد بشه و اماده پانکچر تخمک بشی،چه ...

اخه چند جا خوندم ای وی اف داروهای دور ناف میزنن و آمپولاشون بیشتر 

روز ۲ قرص لتروزل از روز ۲تا ۵ پریودی آمپول hcgروز ۴ دو تا باهم روز ۶و۸ یکی اونم ساعت ۶ عصر

فکر کنم آی یو ای میکنه

اخه ای وی اف امپول زیاد دارررره

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
فکر کنم آی یو ای میکنه اخه ای وی اف امپول زیاد دارررره

واقعا پس باید دوباره برم بهش بگم ای وی اف میخوام این داروها رو که داد گفت روز ۱۰ و۱۱ و۱۲ برم سونو

واقعا پس باید دوباره برم بهش بگم ای وی اف میخوام این داروها رو که داد گفت روز ۱۰ و۱۱ و۱۲ برم سونو

من نسبت به ای وی اف خودم میگم 

اخه من کلی امپول به بازو و ناف و با سن و اینا داشتم

ولی اگه با ای یو ای باردار بشی که بهتره،ای وی اف خیلی عوارضش بیشتره

من نسبت به ای وی اف خودم میگم  اخه من کلی امپول به بازو و ناف و با سن و اینا داشتم ولی اگه با ...

الان نگاه کردم امپول hmg بود من اشتباه نوشتم اخه تعیین جنسیت میخوام شوهرم هم مشکل داره با آی وی اف احتمال نتیجه گیری بیشتره امروز بدون آزمایش همسرم رفتم

الان نگاه کردم امپول hmg بود من اشتباه نوشتم اخه تعیین جنسیت میخوام شوهرم هم مشکل داره با آی وی اف ا ...

خب پس ای وی اف میکنه

این امپولا با این تعداد واسه زیاد شدن تعداد تخمکای بالغ شدس

ایشالله که نتیجه میگیرید