2777
2789

سلام بچه ها به خدا خسته شدم

از روز تولد بچم تا الان که ۱/۵ سالشم تموم شد همش درگیر خوردنشم کم و بد میخوره

وزنش ۱۰/۵ کیلو هست

شیر به زور میخوره نون و موز دوستداره غذا دوبار در روز هر بار ۵ تا۶ قاشق مربا خوری

بچه های شما تو این سن چقدر و چندبار غذا و میان وعده میخورن

خدا خیرتون بده کامل بگید میزان غذا میان وعده و شیرشونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یکسالگی‌ که غذا خوردن بچه اصلا مهم نیست

همین حساسیت شما بچه رو از غذا میندازه

میخوای به غذا علاقه مندش کنی غذا رو بزار جلوش چه خورد چه مالید اینور اونور

کم کم خوب میشه

بچه این سنی شش وعده غذایی درروز که هر وعده شامل نشاسته و چربی باشه لازم داره

میوه ها وعده حساب نمیشن میان وعده ان

هر وعده ام اندازش میتونه یه قاشق باشه یا یه کاسه پر هر چقد بچه خودش خورد

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

حواست فقط به ویتامین و آهنش باشه غذا رو هم بده بهش خورد خورد نخورد،اصرار نکن.ماکارونی شکل دار درست کن بذار جلوش.سوپ خامه ای هم بچه ها خیلی دوس دارن بهتره میکس کنی تا راحتتر قورت بده و هضم کنه

نمیخورن که 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ب زور دادنم درست نیس من ولش میکنم خاست میخوزه نخاست ببخشیدب  درک گفتم سفره جم بشه غذا تمومه گاهی نمیحوره بشقابشو میزارم رو اپن تا شب هروقت حاست ی قاشق دوقاشق میخوره

حیوان مورد علاقم: اکسم

ب زور دادنم درست نیس من ولش میکنم خاست میخوزه نخاست ببخشیدب  درک گفتم سفره جم بشه غذا تمومه گاه ...

به زور هیچ وقت نمی‌دم ... اما اگه تو اون تایم هم نخوره دیگه نمی‌دم غذا کلا جمع میشه ... اما هیچی به اندازه غذا خوردنش اعصابمو بهم نمیریزه .. کلا یوااااااااش یواش میخوره مثلاً شاید یک ساعت طول بکشه غذا خوردنش کلا آخرش هم نصفش میمونه سرد سرد میشه بدش میاد دیگه نمیخوره