2777
2789

سلام.

ما مستاجر هستیم ،صاحبخونه فشار آورد آخرسر مجبور شدیم بریم با مستأجر خونه جدید صحبت کنیم دو روز قبل موعدش خالی کنه گفت نمیشه و...

بعد گفت اگر خیلی تحت فشار هستید اتاق خواب ها رو خالی کنید وسایل رو بذارید اونجا ،منو شوهرم باهاش کمک کردیم بنده خدا شوهرم یخچال لباسشویی ایناش رو برد پارکینگ و..‌

تو خونه گربه داشت فک هشت ،نه تا بود 

اولش گفت در اتاق ها رو کلید کنید بعد گفت ن حموم اینا می‌خوام برم و....

ما هم دیگ در ها رو باز گذاشتیم منم ک همه وسایل رو شسته بودم خیر سرم برم اونجا فقط پهن کنم ،بخدا تا لحظه آخر داشتم میشستم الان هم بخاطر تو اب موندنم هم من هم پسرم سرما خوردیم یه هفته هست.

بعد خانم قرار بود دو روز بعد خالی کنه موند موند تا پنج روز از موعدش گذشته .

بعد تازه کلید دادن وچشمتون روز بد نبینه دیگ گربه ها ش یا خودش نمیدونم مبل اینام تشک تختو....  همه رو کثیف کردن پر موی گربه و خاک اینا تمام وسایلم مو ی گربه و خاک هست بخدا

خونه ک والا افتضاح هس بوی بد میده از صبح موندم فقط آشپزخونه و پذیرایی رو تمیز کردیم منو شوهرم .دیگ خسته شدم اومدم .

بخاطر همین اینقدر غر زدم با شوهر م بحثم شد همونجا ،اومدم هم کلی گریه کردم 

صاحب خونه قبلی ما با اینک فشار آورد پاشید وقتی خونه رو تحویل دادیم  اومدخونه رو دید پشیمون شده بود آخرسر 

سرما خوردم از صبح تو آب بودم باز کاری از پیش نرفته

خانم خیر سرش کارمند صدا و سیما بودن ادعای با فرهنگ بودن داشت 

بعضیا چقدر.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه واقعا بعضیا خجالت نمیکشن خونشون کثیف باشه موقع تحویل دادن ماهم همیشه همین دردسرو داشتیم مامانم خونه دسته گل و تمیز تحویل میداد از اونور خونه بهمون میدادن افتضاح نمیدونم چه جوری زندگی میکنن اخه

شما که دیدید گربه دارن باید درها رو قفل میکردید. اشتباه از خودتون بوده. منم خونه کسانی که حیوون دارم ...

نمی‌دونستم والا ،گفتم تمیزه دیگ 

آخه کسی از اطرافیان ما گربه اینا نداشتن تا بدونم

اه واقعا بعضیا خجالت نمیکشن خونشون کثیف باشه موقع تحویل دادن ماهم همیشه همین دردسرو داشتیم مامانم خو ...

آره والا .منم پنج شش سال هست ازدواج کردم مستاجر هستم همیشه تمیز میکنیم اما این بار واقعا افتضاح هست

انشالله زودتر خونه دار شی اگه میتونی یکی رو بگو بیاد کمکت یا کارگر بگیر

قربونت.

حالا با این اوضاع مامانم اینا بیان میخوان کلی غر بزنن

بخاطر همین نگفتم تا یکم جمع و جور کنم بعد بگم