2777
2789
عنوان

باردارابیان

202 بازدید | 40 پست

سلوممم.خانوما بارداری تو کرونا سخته؟چه جوره...

میشه بارعایت سالم موند؟رعایتا چی هستن؟؟؟؟

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

رعایت میشه سالم موند عین بقیه باید رعایت کرد فقط برای کار مهم ضروری بری بیرون مثل بقیه الکل و ماسک و دستکش یادت نره همین 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چ باردار باشی چ نباشی  باید رعایت کنی دیگه اونم اینه سعی کن بیرون نری فقط کار ضروری برو ماسک بزن از دست کش استفاده کن دست ب گوشی  نزن زدی ام با الکل سریع کارت و گوشی و همچی ک بیرون بودی و ضدعفونی کن اومدی خونه سریع دستاتو بشور 

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

من با کرونا باردار شدم فقط بیرون نرو جاهای ضروری مثله دکتر و سونو .من دکتر سونو وقت میگیرم میشینم تو ماشین نوبتم شه زنگ میزنن میرم مطب تو مطب اصن نمیشینم ماسکو دستکشو الکل همیشه همرامه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
تو خونه میخورم و میخوابم.اصن سخت نیس.زیادم دکتر نمیرم.کلن دو بار رفتم😀سنو ها رو با پروتکل بهداشتی ک ...

چه خوب من از استرس زیاد 😔 ماهی دو سه دفعه راحت میرم ویزیت میشم 😔میدونم بده ولی دست خودم نیست 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من اردیبهشت باردارشدم والان تو27هفته ام. رعایت میکنم مثلاجایی که کارخیلی واجب نباشه نمیرم. مهمونی ک خیلی وقته نرفتم فقط ماهی ی بارمیرم خونه مامانم. بدون ماسک حتی تاسرکوچه هم نمیرم. مطب دکتربرم حتتمااسپری ضدعفونی کننده میبرم ومدام میزنم به دستام

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
چه خوب من از استرس زیاد 😔 ماهی دو سه دفعه راحت میرم ویزیت میشم 😔میدونم بده ولی دست خودم نیست 

ماهی یکبار کافیه فکر کنم.

بابا همی دو بارم الکی رفتم.دکتر رفتن تو این کرونا اشتباهه.اگه مشکل خاصی نداری نرو اصلا

من اردیبهشت باردارشدم والان تو27هفته ام. رعایت میکنم مثلاجایی که کارخیلی واجب نباشه نمیرم. مهمونی ک ...

انشاالله سالم بدنیا بیاری عزیزم.

ماهی یکبار کافیه فکر کنم.

بله ماهی یکبار کافی ولی من طول سرویکس ام کمه تیروئید ام پرکار شد تو بارداری کلا در گیر ازمایش و چکاپ کلا 

بابا همی دو بارم الکی رفتم.دکتر رفتن تو این کرونا اشتباهه.اگه مشکل خاصی نداری نرو اصلا

اخه ماهی یکبارو باید رفت.انقدم مطبا شلوغهههه.

نوبت بگیری بری توماشین بهتره چون ۱ساعت الاف میشی قشنگ.

اصلا بارداری اشتباهه؟؟؟توکرونا