2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم از همه چی بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 37 پست

برای شکمت که شکم بند ببند باعث میشه خیلی زودتر جمع بشه 

اما حالتایی که داری افسردگی بعد از زایمانه. که باعث میشه کلا همه چیزای خوب رو هم بد ببینی و چیزای بد رو هم صدبرابر برای خودت بزرگ کنی 

به چیزای خوب فکر کن

به این فکر کن که بچت سالمه اگه خدای نکرده مشکلی داشت حالا چه مشکل ظاهری و چه باطنی اونوقت قدر الانتو میفهمیدی 

من یک ماه دیگه زایمان دارم الان مدام به این فکر میکنم که نکنه بچم شکاف کام داشته باشه.. میخام بگم که تو از بزرگترین مرحله که سلامت بچه هست عبور کردی پس خوشحال باش

تو رو خدا منو لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی نگیری گلم مراقب باش. جلوی دخالت مادرشوهرتو بگیر بهش انقدر بی توجه شو که اظهار نظر نکنه. با شوهرتم حرف بزن احساستو بگو. از مادر یاخواهرت برای نگهداری بچه کمک بگیر ووووو مطمعن باش این روزای سخت میگذره بچه ت اروم میشه 

عضو جدید نیستم یه عمره اینجام😐🤗

افسردگی بعد زایمان داری واسه من ۸ماه بعد تولد بچم درست شد.من شیرنداشتم خیلی سختی کشیدم با همه دعوا داشتم رفتم حموم اب ولرم شد تو حموم داد میزدم ک الهی بمیری فلانی(شوهرم) اب اینجوری سرد شده.به بچم حسی نداشتم با شیرنخوردنش گریه میکردم خیلی حالم بد بود خیلی الان ک داره یادم میاد میبینم ک افسردگی بوده بعدش دیگه درست میشه عزیزم تو فقط،سعی کن مولتی و اهنو اینا ک میده دکترو بخوری بعدم قشنگم بچه ۱۶روزه ک تربیت نمیفهمه منم همین بودما من ک نمیتونستم به بچه برسم مامانم میرسید از اینور من زار میزدم ک بچه منه چرا شما بهش میرسید وضع من خیلی خراب بود بشدتم دربرابر روانشناس و اینا مقاومت میکردم

از این چیزا فراری ام بعد ۷سال هنوزم اسم بچه نمیارم

منم هیچ علاقه ای ندارم ولی مادرشوهرم رو اعصابمه.فک میکنه مشکل دارم😔اونقد بچه بچه میکنه روانمو بهم میریزه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲